لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 58 عنوان بترکونید بیاید از سوتی هاتون برام بگید 69 بازدید | 8 پست بدترین سوتی که دادین چی بوده ؟ ولی سوتی باشه ها 😂 دیروز | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avin1822 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1096 رفتم دم در نذری ببرم پسر همسایه خالم اینا بود و جوون بود و خوش قیافه....از تو حیاط گفت کیهمنم خاک توسرم هول شدم گفتم منم نذری😐در که باز کرد فقط کاسه رو پرت کردم تو بغلش و چهار نعل فرار کردم🥲😂 عاشق گربه ها🥺🍓❤
ندیاجون عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 224 😂اقا من سوار اسنپ شدم این مرده گفت اجازه هست صدای اهنگ زیاد کنم گفتم بله ایرادی نداره چی میگفتم داشتم میرفتم پیش دوس پسرم رسیدم گفت پیج اینستا گرامت بده گفتم گناه داره بزار بدم برم اقا رسیدم دیدم دوست پسرم ضل زده به راننده قلبم وایساد گفتم اقا ول کنید خدافظ 😂 خیلی بد بود دیگه بمیرم نمیگم کسی گناه داره نه گفتن برام سخته ابروم داشت میرفت
لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 58 بترکونید بیایید یعنی تاپیک پربازدید میخوای؟😂 نه ولی خوب نمیدونم همینجوری نوشتم😂
لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 58 رفتم دم در نذری ببرم پسر همسایه خالم اینا بود و جوون بود و خوش قیافه....از تو حیاط گفت کیهمنم خاک تو ... 😂
لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 58 😂اقا من سوار اسنپ شدم این مرده گفت اجازه هست صدای اهنگ زیاد کنم گفتم بله ایرادی نداره چی میگفتم داش ... 😂😂😂