2777
2789
عنوان

یکی بیاد جلومو بگیره نرم منت کشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 156 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسشو خودش بخره وسیله هاشو خودش بخره توعروسی که برج زهرماره چیکارش کنه حتمااونم بامستقل بودن میخره

نه     برج زهر مار باشه   تا جونش در بیاد

اصلا   نیاد  عروسی

چرا قبول ندارید      پول  قدرت  میاره     

هر احمقی  جرات نمیکنه    بزنه تو سر  آدم 

منم روزی اینومیگفتم وقنی مجرد بودم چنان بلاهایی سرم اورد هیچ کاری نکردم فقط توخلوتم گریه کردم

من کلا حرفی میزنم رو حرفم میمونم شاید باورت نشه اما من تونستم 6 ماه با ی نفر ک هر روز تو خونه با هم هستیم قهر باشم  تازه هنوزم قهرم باهاش 

کلا قاطی کنم عزیزترین ادم زندگیمم میزارم کنار این اخلاقم ب عمم رفته کلا قید یکیو بزنم میزنم

قشنگا کاربری دست 2 نفره   

من از شوهرم ناراحت باشم دلم میخواد سر به تنش نباشه تو چجوری دل تنگش شدی 😂

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
حاضرم قسم بخورم همچین کاری نمیکنی

من کلا حرفی میزنم رو حرفم میمونم شاید باورت نشه اما من تونستم 6 ماه با ی نفر ک هر روز تو خونه با هم هستیم قهر باشم  تازه هنوزم قهرم باهاش 

کلا قاطی کنم عزیزترین ادم زندگیمم میزارم کنار این اخلاقم ب عمم رفته کلا قید یکیو بزنم میزنم

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
نه برج زهر مار باشه تا جونش در بیاداصلا نیاد عروسیچرا قبول ندارید پول قدرت میاره ...

من خودم عاااشق پولم ولی همین شوهرعوضیم ازترس اینکه دیگه بهابش ندم نمیذاره مستقل شم 

من کیگم استاترباید مشکلشو حل کنه لباسو این چیزاحاشیس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا اینجوری قهر میکنی؟قشنگ غذا درست کن غذاتو بخور ،مواد غذایی احتیاج داری برو بخر اگه مشکلت پوله کارتشو بردار اگه نمیده از مادرت بگیر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..