2777
2789
عنوان

یکی بیاد جلومو بگیره نرم منت کشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 149 پست
گفتم عمت فلان کسو دعوت کرده شب یلدا گفت ب تخم پسر ایندم جلو مامانم بد گذاشت رفت تو اتاق من اصلا موند ...

پسر پسریم هست توروخدا الکی الکی بچه نیاری

تو خودت جایگاهت تو این زندگی هنوز معلوم نیست

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
از همین الان کارایی که میگم وشروع کن بلند شو برو یه چیزی بخور وتو رختخوابت بخواب جاتو جدا کردی دیگه ...

اره جدا کردم من تو اتاق اون تو حال چکار کنم بیاد معذرت خاهی یهو داد بزنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وقتی عقد کردم نرفتم خونشون خودشم نرفته نامادری دارهمامان سادم امروز نهار برده سر کارش نگرفته ی ...

بفرما 

پس مشخص شد چرا هر رفتاری خواست میکنه!

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
گفتم عمت فلان کسو دعوت کرده شب یلدا گفت ب تخم پسر ایندم جلو مامانم بد گذاشت رفت تو اتاق من اصلا موند ...

چیبگم شاید ازجایی عصبیه 

یچیزیش بود بالاخره که اینجور دیوونه وار رفتارکرد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب پس برای اینکه پول لازم داری میخوای بری منت کشی کنی وقتی میگم خانوما باید درامد داشته باشن واسه ای ...

لباسشو خودش بخره وسیله هاشو خودش بخره توعروسی که برج زهرماره چیکارش کنه حتمااونم بامستقل بودن میخره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ن والا همیشه سر ده دیقه باهام حرف زده الان س روز گذذذذذذذذذشت میفهمی

عزیز    ببخش    ولی من مثل شما نیستم    پس درکت نمیکنم

کسی  که  اینقدر  بی ادب  و نفهم  و  گستاخ باشه 

چند روز  که  بماند    شده چند ماه باهاش حرف نمیزنم

تا آدم بشه    بیاد عذر خواهی        شاغلم   پول هم دارم   نگران خرید خونه نیستم      در چنین مواقعی شده  مهمانی و عروسی هم نرفتم       عزت نفس ام برام مهم تر از همه چبزه      شما روش خودت برو   موفق باشی

اگ ی روزی شوهرم همچین حرکتی بزنه حاضرم قسم بخورم فرداش طلاق میگیرم ببخشید والا شما خوب اعصاب این مر ...

منم روزی اینومیگفتم وقنی مجرد بودم 

چنان بلاهایی سرم اورد هیچ کاری نکردم فقط توخلوتم گریه کردم 

یک لحظه چهره ی پریشون و وحشت زده ی مادرت بیاد جلو چشمت بعد پا نمیشی بری منت کشی مردی که ابروتو برده ...

ن ب ابلفض چ بوسی چ عنی شب یلدا عروسی دعوتم ن لباس دارم ن هیچی 

تو خونه نونم نداریم هیییییییچی چجوری وقتی قهرم اینارو بگم بهش چجوری عروسی پسر عمم ک جای برادرمه نرم مگ میشه اخه فردا دعوتم انقد واسه قهر حالم بده نمیتونم برم پس فردا حنابندون چ گوهی بخورررم