2777
2789
عنوان

یکی بیاد جلومو بگیره نرم منت کشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 149 پست

نه پررو میشه اینطوری، هربار دلش خاست اینطوری هوچی گری میکنه، باید خودش بیاد از اشتباهش معذرت خاهی کنه، چه بی چشم و رو هس، این کارای خاله زنک و پیرهن دریدن دیگه چیه؟ اونم پیش خانواده همسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش مهمه

گفتم عمت فلان کسو دعوت کرده شب یلدا گفت ب تخم پسر ایندم جلو مامانم بد گذاشت رفت تو اتاق من اصلا موندم رفتم اتاق گفتم خجالت نکشیدی یهو دادو هوار راه انداخت ب امام رضا راست میگم

یک لحظه چهره ی پریشون و وحشت زده ی مادرت بیاد جلو چشمت بعد پا نمیشی بری منت کشی مردی که ابروتو برده و حرمت مادرت رو نگه نداشتی زنای ما از کی تا حالا انقدر ضعیف شدن به خاطر یه بغل یه بوس میخوای بری خودتو کوچیک کنی اصلا چیز کمی نیست

منم متاسفانه تحمل نمیکنم

همیشه خدا خودم‌میرم جلو

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙