2777
2789
عنوان

شوهرم برام کباب دزست کرده گربه خر اومده خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 89 پست

ولی خدایی دمت گرم که انقد مهربونی یادمه یکی تاپیک زده بود که کباب ماهی درست کرده بود گربه محلشون اومده بود برده بودش میگه بچه های اون گربه رو انداختم تو گونی انداختم سطل زباله 😔😔😔وای مگه یادم میره اشکم در اومد از پست فطرتی اون زن،هرچی کاربرا فحشش دادن میگفت خوب کردم گربه هه دنبال بچه هاش میومیو میکرده دلم خنک شده😒خدا نگذره ازش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من اونموقع که نمیدونستم سوسی ضرر داره براشون یک تیکه سوسیس درصد بالا انداختم جلوش گفتم دیگه صد در صد ...

🤣🤣

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی خدایی دمت گرم که انقد مهربونی یادمه یکی تاپیک زده بود که کباب ماهی درست کرده بود گربه محلشون اوم ...

وای 🥲🥲حالا چی میشه مگه اون بیچاره ها ک عقل ندارن برحسب غریزه  میزن دنبال چیزی . الهی بگردمش

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
بخدا با اینکه خونه ندارن ولی زندگی سالمتری از ما دارن😍😂

اره بابا انعطاف بدنی شونو نگا شما🥴😂

ولی خدایی دمت گرم که انقد مهربونی یادمه یکی تاپیک زده بود که کباب ماهی درست کرده بود گربه محلشون اوم ...

قلبم داره میترکه واقعی بود تاپیکش؟؟؟؟؟؟؟

آیدی شو اگه داری لطفا بده

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
همینکه تونست بی سرو صدا بدون اینکه شما بفهمین غذارو کش بره یعنی قدرتمنده😂

😂همونجا نشسته خورده ظرفشم گذاشته 

خانوم آدم لطفا ظرفشو بشور و مجدد شارژش کن😂

چشم 😂

قلبم داره میترکه واقعی بود تاپیکش؟؟؟؟؟؟؟آیدی شو اگه داری لطفا بده

تاپیک نزده بود نکبت تو یه تاپیکی که راجع به این بود که استارترش میگفت یه گربه هس از رو دیوار میاد خونمون چیکار کنم اینم میگفت با سنگ بزنش کاربرا که گفتن یعنی چی گناه داره شروع کردن فحش دادن به گربه ها بابت کباب ماهیش،باور کن اشکم در اومد از دستش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تاپیک نزده بود نکبت تو یه تاپیکی که راجع به این بود که استارترش میگفت یه گربه هس از رو دیوار میاد خو ...

اینا آدمن؟انسانیت دارن؟

اینا از همون گربه کمترن از لحاظ عقلی

غریزه گربه هاست و دست خودشون نیست و قدرت تفکر ندارن ولی ما که آدمیم و عقل داریم چه گلی بر سر طبیعت زدیم

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
اینا آدمن؟انسانیت دارن؟اینا از همون گربه کمترن از لحاظ عقلیغریزه گربه هاست و دست خودشون نیست و قدرت ...

دقیقا،تاپیک ترکید انقد همه فحشش دادن و گفتن اه اون حیوون میگیرتت