2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش درست بود عزیزمم حس میکنی حسش به من چیه؟

نمیتونم اینو حس کنم حقیقتا🥺نیمدونم چرا هیچ فکری به سرم نمیاد براش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سلامشب‌تون بخیرخوبین؟ممکنه بفرمایید که مدیرم نظرشون در موردم چیه و آیا ممکنه بهم پیشنهاد احساسی بدن؟ ...

یه حسی به من میگه مدیرتون ازت خوشش میاد و مدیرت یه کم خجالتی در قبال تو   حس ام خیلی قویه احساس میکنم شده یه کم ازت خجالت میکشه ختی اگ خیلی پر رو باشع

خدایا خودمو به تو سپردم.

مرسی گلی درسته،،ولی بهم نگفتی باز دوباره ارتباط میگیره؟

نمی‌دونم اینو عزیزم 🥲 ممکنه در آینده هزار اتفاق بیوفته اصلا قابل پیشبینی نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همش درست بود، اون فردی که ذهنم رو همش مشغول کرده به نظرت حسی نسبت به من داره نظرش درباره من چیه

عزیزم من هیچ ذهنیتی راجع به اون شخص ندارم نیمتونم راجع بهش فکری کنم شرمندتم🥲❤️

نمیتونم اینو حس کنم حقیقتا🥺نیمدونم چرا هیچ فکری به سرم نمیاد براش

شانس منه ولی خیلی دقیق بود حتا خودشم نمیتونه درمورد خودش انقد دقیق بگه مرسی عزیزممم🥺💕

حست درمورد کسی که اول اسمش م داره چیه؟

و یه حسی ام میگه احتمالش هست ک ازدواج کنید یعنی حس خوبی دارم نسبت به اینکه بیان خاستگاری

عزیزم حست میگه منو عشقم کی بهم میرسیم ؟

بعد از ۱۰ سال هنوز بهم نرسیدیم😔نمیدونم چه حکمت و قسمتیه🙂 انشاالله همه عشقا بهم برسن و خوشبخت بشن منو عشقمم بهم برسیم و خوشبخت بشیم🙏🥹💜✨🖇️