2777
2789
چه دل سنگی داری مادرتو تنها میزاری

شما با نگاه و اعتقادات و باورهای خودت به ایشون میگی دل سنگی داری

منم با نگاه و اعتقادات و باورهای خودم به نظرم کامنت شما سنگدلانه بود

آدما دنیاشون متفاوته از زندگی این خانم خبر نداری و نمیدونی تو شرایط ایشون شما چیکار میکردی

حتی با وجودی که نمیخواد پیش مادرش باشه ولی دوست هم نداره تنها باشه و میگه کاش داییم بره پیشش

این یعنی دلش سنگ نیست، دلخوره

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت با اونا خوش نمیگذره. من ک دلم نمیاد حتی اگ خوش نگذره تنهاش بزارم.

منم با خانوادم بهم خوش نمیگذره

اینکه بخوام خوشحال باشم و اذیت نشم خودخواهانه نیست معنیش اینه به خندم علاقه دارم

پدرمادر ها هم میتونن بدون بچه هاشون خوش باشن اگه یاد بگیرن 

آدما با هم فرق دارن❤️

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
چه خوب😂قلقش بیاد دستت حل میشه دیگه حرص هم نمیخوری فقط خوش میگذره😂

لامصب سخته قلقش

من حوصله ندارم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چه دل سنگی داری مادرتو تنها میزاری

ای کاش داشتم و به خاطر بدی‌هایی که نسبت بهم داشتن منم مثل خودشون رفتار میکردم مثلا آخریش همین پارسال که سزارین کردم خیلی راحت تنهام گذاشت توی بیمارستان داشتم منت دیگرانو میکشیدم تا بیان کمکم کنن تمام بارداری یه کاسه غذا دستم نداد بهترین روزهای زندگیمو واسم تلخ کرد محبت ظاهریش چه بدردم میخوره ای کاش بتونم همه اون رفتارارو فراموش کنم 

ما می‌خواستیم بریم شیراز

سرده🥶

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨