2777
2789
عنوان

یعنی الان بی دندون تو برزخ چیکار میکنه کسی میدونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3610 بازدید | 184 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برزخ که قطعا هست تمام مرده ها تو برزخن

اره هست ولی وقتی رفتم تو نت خوندم ک اونجا 

فقط روحشونو ارتقا میدن ومیرن مرحله بعد

جیگرم برای نرسیدن این بچه به ارزوهاش خون شددد

پس تکلیف خواسته هاش چییییی

گناه داشت😭💔زود بود 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
من اونقدر درگیر کسی نشدم تاحالاولی این بچه جیگر و قلبمو به اتیش کشیده انگار یه تیکه از وجود خودم پر ...

من درگیر میشم بیشتر واسه جوونا حتی بعضیاشون رو بعد شاید ۱۹ .۱۸  سال هم فراموش نکردم هنوزم که هنوزه بهشون فکر میکنم و مطمئنم حتی سال ها هم بگذره یادمه نمیره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نمیشه فکرنکنم 😭💔یه،چیزایی یه قوانینی هست مجبور به انجامشون میشی روحتو باید ارتقا بدی واسه قیامت

من که در حد چی خستم فکر اینکه بعد مرگم درگیر باشم حالمو بد میکنه

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

خب سوال من اینه ک ارزوهایی ک تو این دنیا نرسیده بهشون اون دنیا چی،میشه؟عجیب دلم واسش سوخت😭اینقدررر ...

چند بار براش فاتحه بخون اونم آرامش میگیره .خودتم میای بیرون از فکرش.

بعدم زندگی پس از زندگی از نت ببین تجارب نزدیک ب مرگ  رو . شبکه قرآن یازده و نیم شب هم میده هر شب حتما ببین..هم اونجا زن و بچه دارند هم اینور رو میبینن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
دوسش داشتی مگه ؟

یهویی شناختمش وقتی شخصیتشو دیدم 

عجیب حس میکنم یه تیکه از وجودم کنده شده

این بچه موفققق

جنتلمن خوش قلبب هیکل ورزشکاری

عضو ارتش هوایی

جیگرم براش خونه خب همش انتظار کارتون اژدها سوارانو میکشید ولی الان دیدم پرپرشده و نیست ببینه خب دلم میسوزههههه😭💔

دلم واسه اینکه به ارزوهاش نرسید میسوزه ریلزاشو و جواباشو ببین 

وای مرد؟

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

وای الاهی

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
چند بار براش فاتحه بخون اونم آرامش میگیره .خودتم میای بیرون از فکرش.بعدم زندگی پس از زندگی از نت ببی ...

من خودم همراه این پسر پدربزرگمو ازدست دادم ولی غم شنیدم خبر مرگ این بچه دوهفته اس جیگرمو خون کرده پدربزرگم میگم زندگیشو کرده چیزی رو دلش نبوده ولی این بچه حسرت دیدن کارتون مورد علاقش به دلش موند💔

اره این برنامه رو یکم دیدم اما هنوزم نمیدونم برزخ ادم به خواسته هاش میرسه؟

خداکنهههههه به هرچی این دنیا میخاسته نرسیده اونجا برسه دلم براش کبابهههه 

شمامیگی مثلا اونجا میتونه کارتون موردعلاقشو ببینه؟

یهویی شناختمش وقتی شخصیتشو دیدم عجیب حس میکنم یه تیکه از وجودم کنده شدهاین بچه موفقققجنتلمن خوش قلبب ...

خدا بیامرزه عزیزم ولی خب شاید یه علاقه ای داشتی نسبت بهش که خودت هنوز به درکش نرسیدی چون یکم این حست عجیبه و شبیه دلسوزی عادی نیست 💔