2777
2789
عنوان

حس شیشمی قوی بیاد صدتا صلوات میفرستم براش🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 557 پست
نه عزیزم فامیل های پدریم نیست بله موهاش سیاه هست

ببخشید پس حسم در مورد شما درنمیاد. چون همیشه اول چند تا خصوصیات میگم اگه درست باشه یعنی حسم درست در مباد برای اون طرف . 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂اجی خب خیلی دوسش دارم بخدا گناه دارممم

از یه حس شیشمی قوی پرسیدم برات چند وقت پیش 

توی خاطرم بودی شما 

دیده بودم چندبار پرسیدی 

گفت دوستت داره ولی مشکلاتی داره 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

حس میکنم دختر خوش مشربی هستیسبزه ای موهاتم بلند زیبایی

سفید هستم 

موهامم کوتاه

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
راستش حس میکنم ب هم نمی‌رسیدتا ۱ سال دگ مشخص میشهن خانواده ها مخالف میمونن

گلی به منم جواب میدی 

در انتظارم 😅🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

خواستگاری که جدیدا تماس گرفتند شرایطشون چجوریه؟!ادم های خوبی هستند؟!بیان خواستگاری میپسندن من رو؟؟او ...

یا امام زمان

خانواده ش خوبن تقریبا عقایدی برای خودشون دارن بزرگتر احترام داره ولی خیلی خشک نیستن مخصوصا کوچیک ترا 

یکم صادق نیستن ولی بد نیستن

اره مخصوصا پسره خوشش میاد

از طریق معرفی بوده؟

حس میکنم واسته داشته 

اون پسره م حسش بد نیس

هر کس جواب سوالم داد دوتا ایت الکرسی و یه حمد براش میفرستمدلیل رفتار های بد همسرم چیه؟حسش نسبت به من ...

دلیل رفتار های بد همسرت محبت زیادی هست ک بهش داری و عدم داشتن عزت نفس

کنکور قبول میشی ولی ن رشته تاپ

دوست داره ولی مغروره

آره خوشبحت میشی

تو این سایت هست اون حس ششمی که می گی ؟

نه عزیزدلم ایشون دوست حضوریم هستند

ولی حس شیشمشون بشدت قویه 

البته خیلی اذیت میکنه هی میگه پول بده تا بگم 🥺😅🤣

دلیل رفتار های بد همسرت محبت زیادی هست ک بهش داری و عدم داشتن عزت نفسکنکور قبول میشی ولی ن رشته تاپد ...

به نظرت باهاش خوشبخت میشم

کی عروسی میکنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎