2777
2789

ترم اخر پزشکیه منم دانشجوی پرستاریم

من برنامه ی شیفتامو بهش گفتم اونم حتی الامکان با من مچ کرده...ک تایم بیمارستانمون یکی باشع 

تایم بیکاری بیمارستان با هم بریم قدم بزنیم بعد بیمارستانم با هم بریم بیرون....

بعد ازین پزشکیای کچل و شکم دارم نیس بهترین پسر کلاسشونه..‌.خوشتیپ با کلاس

بعد من میخام تو همین بیمارستان کار کنم

بخوام تو محیط کار با پزشک لاس بزنم ک نمیشه

به نظرتون چه جور بهش بفهمونم حداقل تو محیط کار لاسیدن رو بی خیال شه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما بیایید تایپیک یه پیام می‌زارم صفحه ۳ اسکرین شات پیام دادم نظر بدید مرسی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
شماره باباتو بده بگو اگه قصدتون جدیه بفرمایید یکی از دوستام همین کارو میکرد یه پسر گیرش اومده ماشالل ...

منم اومد پیشنهاد داد شماره داداشمو دادم زنگ زده بود به داداشم گفته بود من آبجیتومی خوام چی کارباید بکنم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یکی از دوستام (همکار سابق البته) که مسیول انفورماتیک بیمارستان بود یه سری رفتم بهش سر بزنم یه چیزی رو بگم بهش ،نگهم داشت یه چیزایی نشونم داد هنوز یادم میاد هم حالم به هم میخوره هم خنده م میگیره 🤣🤣 یه آرشیو از فیلم های دوربین های بیمارستان داشت تحت عنوان پزشکان و...  که آثار فاخر رخت خوابی دیدیم ، علاوه بر اون یه ارشیو کامل از سرچ ها و فیلم های پو رنی که پرستار ها و پزشک ها سرچ کرده بودن نشونم داد ،  چون همه به شبکه وصل بود ، یا فکر میکردن فلان جا دوربین نمیگیره ولی می‌گرفته و کثافت کاری هاشون آرشیو میشد توی کامپیوتر این دوست ما ،  قشنگ به اسم نوشته بود دکتر فلانی دکتر بهمانی انقدر هم پیگیر بود🤣  بعد می‌فهمیدیم که آره سلیقه جنسی فلان دکتر چه مدلیه 🤮، به این شکل هر وقت هر کسی پا روی دمش میذاشت فیلم های همونو به رییس بیمارستان گزارش میکرد و کم کم به همین شکل همه رو از خودش دور میکرد کسی پا روی دمش نذاره چون از خیلیا آتو داشت و خیلیا رو بی اعتبار کرد جالب می‌دونی چیه ؟ پزشکا بخاطر کثافت کاری شون اخراج نمی‌شدن چون یا سهام دار بودن یا قرارداد ها جوری بود که صرف نداشت برن ولی طرف مقابل شون چه میخواست پرستار باشه چه کمک باشه و... چرا آبروریزی میشد براشون توی بیمارستان هم می‌دونی دیگه کافیه یه خدماتی بیاد جارو بزنه اخبار به همه جا میرسه 

خلاصه کلام درست فکر کردی خیلی واست بد میشه و سعی کن زود بفهمی که موقتی هستی یا نه جدیه 

اینم بگم یکی دیگه از نزدیک ترین دوستام با بهترین متخصص داخلی همین بیمارستان ازدواج کرد ولی قبلش  لاس زدن نداشتن اینو گفتم که فکرتو سمی نکرده باشم چون همه واقعا اونطوری نیستن  که همه رو یکی یه لیس زده باشن خیلیا هم هستن که خوبن ، ولی خودت میدونی دیگه کسی که بخوادت زود جدی می‌کنه قضیه رو به فکر لاس زدن همه جا مخصوصا توی محل کار نیست باید براش مهم باشه کن تابلو نباشید توی محل کار

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳