یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حس سردرگمی یکم انگار تکلیفت با خودت مشخص نیست یا داداش داری یه یه مردی تو زندگیته حیواناتو دوس داری مخصوصا گربه ها یا لباست یا رنگ مورد علاقت زرده یا شایدم رنگ هالته
طلات فک کنم گم شده شوهرت دوست داره عزیزم ولی پیش خودت بعضی وقتا به چیزای دیگ فک میکین
میشه بگی نتیجهی ازمون فردا چی میشه؟ قبول میشم یا نه؟ اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
هنوروز نفهمیده ولی اره به زودی ولی تو همین راه دلخوری هم پیش میاد ولی برای تو همچنان ارزشمند میمونه
عزیزم میشه بگی طلسمم باطل شده؟ از چه سالی طلسمم کرد؟ در چه زمینه ای طلسمم کرد؟
فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
گلم بزار اینجوری بگم چشماتو ببیند بعد اسمت چیه مثلا لعیا دست راست. بالا ببر سریع یا سنتو بگو اگ درست گفتی سریع دست راستو بالا ببر ولی اگ چیزی جواب نع بود دست چپ رو بالا ببر در همین حین یهو از خودت بپرس قبول میشی یا نع زیادم با خودت استرس نده هر چی بشه بازم باید تلاش کنی