2777
2789
عنوان

خانماییی ک درونگران بیاین🌝

165 بازدید | 32 پست

من شوهرم همش رو مخمهههه 

من درونگرا اون برونگرا 

ساکت ک میشم هی میاد میچسبه بهم ک چته 

هی سوال میپرسه😩

اصن نمی‌ذاره ی دیقه واس خودم باشم 

روااانیم می‌کنه

شما چیکار میکنید ؟ نقش بازی میکنید واسش وقتی بی حوصله اید ؟(اونایی ک خودشون درونگران و شوهرشون برونگرا ) من اصن نمیتونم ادا بیام از چهره م میفهمه ک وقتی میاد پاپیچم میشه ازش متنفر میشم و بعدش قهر می‌کنه😂

کاش آدما با یکی شبیه خودشون ازدواج کنن🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزت نفس داشته باش و رفتارتو تغییر بده منم درونگرا بودم رفتارمو تغییر دادم

چجوری عوض کردی

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من درونگرام و اولین سوالی ک از خاستگار میکنم درونگرایی یا برونگرا خب معلومه من اصلا نمیتونم با ی آدم خیلی وراج و اکتیو باشم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

خودت یه تست mbti بده .درصد هوایی که تست بهت میده رو بنویس تا ببینیم چقدر درونگرایی .

برای اینکه به مشکل نخورید باید یا شما یا همسرتون به نفع اون یکی کنار بیاد .مثلاً شما درونگرایی یه خورده درصد برونگرایی است رو بیشتر کنی تا اذیت نشی یا اون چند درصد درونگرا بشه تا شورو هیجانش کنترل بشه .

من درونگرام و اولین سوالی ک از خاستگار میکنم درونگرایی یا برونگرا خب معلومه من اصلا نمیتونم با ی آدم ...

آفرین تو زرنگی

من نپرسیدم و اصلا بهش فک نکرده بودم

وراجی خ رو مخه 

آدم آرامش میخواد