2777
2789
عنوان

اگه الان بچت جلوته تو خیلی خوشبخت ترینی

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای تاپیک قبلی منو بخون همین الان داشتم از بچه‌داری گلایه میکردم. بازم خداروشکر

ان شاء الله همیشه سالم و سلامت باشین 

همیشه صدای خنده ها و شیطنتشونو بشنوی 

دام میخواس الان داشتم سزشون غر میزدم چرا شامتونو نخوردینچرا مشقاتون مونده چرا سرصدا میکنید چرا چرا 

آدمیزاد ناشکره خیلی

همه دنیا بخواد و تو بگی نه نخواد و تو بگی آره تمومه

هرچی یه مشکلی دارم منم بچم کنارمه ولی باباش معلوم نیست زنده میمونه یا نه پیوند کبد شدهتا نگه داریشو ...

الان چطوره؟

اگه پیوند رو پس نزده که خوبه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این تاپیک نشونه اینه که ناشکری نکنی

واقعا نمیفهمم چرا وقتی یه مادری از بچه‌داری خسته‌است میگن ناشکری. من ناشکر نیستم برای به دنیا آوردن بچه‌م بینهایت سختی کشیدم تا الانم به این سن رسیده همینطور. من ناشکر نیستم فقط خسته‌ام کمی دردل کردم و راهنمایی خواستم. از نظر شما یه مادر خسته ناشکره؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
فقط یه سالشه توروخدا داد نزن سرش اون متوجه حرفات ننیشه🥲🥲

چیکار کنم منم اینجوری زندگی عصبیم کرده

هشت ماهه از خونه زندگیم گذاشتم اومدم تهران 

شوهرمم رفته شیراز

بی پول و با بدبختی 

شوهرم کبد جدیدش آب آورده 

از این که به دنیاش آوردم و شاید مثل من بی پدر بزرگ شه عصبیم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
واقعا نمیفهمم چرا وقتی یه مادری از بچه‌داری خسته‌است میگن ناشکری. من ناشکر نیستم برای به دنیا آوردن ...

اره والا اینایی که میگن ناشکری یا بچه دار نمیشن یا مجردن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
هرچی یه مشکلی دارم منم بچم کنارمه ولی باباش معلوم نیست زنده میمونه یا نه پیوند کبد شدهتا نگه داریشو ...

خدا بهش سلامتی بده 

خدا هبچ بچه ای رو از پدر مادرش جدا نکنه

ما خیلی خطاکاریم

خدا به دله پاکه بچه ها رحم کنه

خدا بهش سلامتی بده خدا هبچ بچه ای رو از پدر مادرش جدا نکنهما خیلی خطاکاریمخدا به دله پاکه بچه ها رحم ...

سلامت باشی عزیزم 

انشاا..که امام رضاشفاتون بده وبه ا امش برسیدمشهدم براتون دعاکردم عزیزخدابزرگه خیلی ناامیدنشو

امیدوارم ممنونم برام دعا کنید