2777
2789
عنوان

مردا خیلی کثیفن

583 بازدید | 77 پست

شما هم اینطورید ک بعضی وقتا از شوهرتون متنفر میشید؟

بچه ها   شیشه های راهرومون کدره به شوهرم گفتم برا راهرو ورودی ک دید نداره امسال پرده نمیخرم

،سال دیگه بعد عروسیمون تو بخر، نمیدونید چکار کرد، من نمیتونم و فلان، رفیقم دوماه پیش عروسی کرد، دختره کمد دیواری ها رو هم زده، تو میگ پرده رو من برنم 

حالا رفیقش دارن از زنش جدا میشن دختره خونه پسره رو داره از زیرپاش میکشه.

گفتم من فقط ۳۰۰ تومن مس و سیلور دارم، ۱۵۰ تومن مبل خریدم اون دختره یه مبل راحتی ۴۰ پنجاه تومنی

کلی وسیله برقی خارجی جنس خوب گرون خریدم

اون همه وسیله هاش ایرانی بود

، بعد بالشتاش پنج تومنم نشده بود

من امشب رفتم بالشت و تشک سفارش دادم نزدیک سی تومن پولشون میشه.

دلم میخواد بمیرم، خیر سرم ۱۲ سال پاش موندم.

اینم بگم ک کمددیواری هارو هم اشعالترین جنس ام دی اف زد

بعد با من مقایسش میکنه

مردا خیلیی کثیفن،هرچقدم ادعا عاشقی کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ وقت تو دعوا یکی دیگه رو نکوب، کارت هم اشتباه بوده که موضوع رو مطرح کردی گفتی نمیخرم چون گفتی حساس شده، نمی خریدی و نمیگفتی هیچ بحثی هم پیش نمیومد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)