2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رژیمی بگیرم

96 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۱۳ سالمه مبتلا به آنورکسیا هستم و خب کم خوری میکنم و خوب چون میدونم که غذا نخوردن هزار جور مشکلات برای فرد به وجود میاد به نظرتون چه رژیمی بگیرم من هر روز پیاده روی و ورزش می کنم ولی هیچ تاثیری نداره و هنسشه غدا های سالم میخورم غذاهای مضر و خیلی کم نمی دونم چه رژیمی بگیرم و چیزی که خیلی عجیبه اینکه وقتی هیچی نمیخورم وزنم ۴۹ و یا ۴۸ عه ولی تا یه چیز کوچيک میخورم وزنم میشه ۵۰ و وقتی چیزی میخورم شکمم ورم میکنه و دل‌درد میگیرم و همیشه احساس سیری می کنم علتش چیه بچه ها توی تاپیک قبلی گفتم که از تجربه هاتون میخوام کمک بکنم من رژیم سالمخوری انجام‌ دادم هیچ تاثیری نداشت تا الان یا سالاد می خوردم و قهوه و کاهو و.. غذا های پروتئین و کم کالری میخوردم تاثیری نداره فقط شکمم کوچيک میشه همین چرا واقعا لطفا راهنمایی ام کنید🥲😭❤

وزنت خوبه

سعی کن همینو فقط حفظ کنی

بعدم یچیزی ک میخوری طبیعیه وزنت بره بالا

منم وقتی غدا میخورم یسری وقتا تا ۴ کیلوام میاد رو وزنم

سر ورم کردن و اینام قرص دایمیتکون خیلی خوبه خودم میخورم اگه مشکلت اوکی نشد باهاش برو دکتر گوارش خودش قرص خوب میده اوکی میشی بعد یماه مصرف

پرخوریم نکن پرخوری دشمن اصلیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنت خوبهسعی کن همینو فقط حفظ کنیبعدم یچیزی ک میخوری طبیعیه وزنت بره بالامنم وقتی غدا میخورم یسری وق ...

حتما قشنگم من کلا نمی تونم غذا زیاد بخورم نمی دونم چرا همش احساس سیری میکنم حتا هیچی نخوردم با آب هم سیر میشم

هیچی نخورم فقط شکمم کوچیک میشه همین چون شکمم یه ذره ورم میکنه میرم تو ترازو وزنم میشه ۵۰🥲 

یبوست نداری؟

همیشه نه مثلا ربط داره چی بخورم به مثال شکلات شیر موز قهوه و نسکافه و برنج و کباب و کاهو یبوست میگیرم و بدنم طبق فک کنم سرد باشه تا یه چیز سردیجات بخورم بدنم سرد میشه 

همیشه نه مثلا ربط داره چی بخورم به مثال شکلات شیر موز قهوه و نسکافه و برنج و کباب و کاهو یبوست میگیر ...

اهاا خوب احتمالا سردی معده داری که ورم میکنه شکمت یا سردیجات میخوری یبوست میشی

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

میخوام رژیم سالم بگیرم این سالم نیست که هیچی نخورم

میوه زیاد بخور

سبزیجات و اینا

پیاده روی رو اولویت نزار چون از یجایی ب بعد باعث اسیب زدن ب زانو میشه ولی یه مسیریو قدم زدن و یا دویدن خوبه