2777
2789
عنوان

کیا هاپو دارن میشه بیاین

75 بازدید | 16 پست

تا حالا هاپوتون از یکی از اعضای خانواده ترسیده فرار کنه چیکار کردین باهاش دوست شده هاپوی من 3ماهش هس 8روز آوردمش اصلا پیش مامانم نمیره اعصابم خورد میشه مامانم مریض درست نمیتونه راه بره حرف بزنه دلم برای مامانم میسوزه خیلی دوست داره هاپو بیاد پیشش نمیره 😑🥺😢💔

عزیزم عادت میکنه من گربه دارم اولش غریبی میکرد با مامان بابا الان خیلی بهتر شده میرم سرکار تنهاش میزارم غریبی نمیکنه.

سعی کن بدی به مامانت بهش غذا بده و بیشتر بهش محبت کنه

کردستان✌🏼🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هشت روزه آوردیش طبیعیه به مرور صمیمی میشه مامانت بهش غذا بده بازی کنه

چرا من شوهرم خوبه از همون روز اول ولی با مامانم نه هر چی مامانم میخواد بهش غذا نمیره فقط نگاه می‌کنه 😐

عزیزم عادت میکنه من گربه دارم اولش غریبی میکرد با مامان بابا الان خیلی بهتر شده میرم سرکار تنهاش میز ...

هر چی به مامانم غذاشو‌ میدم که بهش بده اصلا نزدیک نمیاد میشینه نگاه می‌کنه واقعا خیلی عجیب

چرا من شوهرم خوبه از همون روز اول ولی با مامانم نه هر چی مامانم میخواد بهش غذا نمیره فقط نگاه می‌کنه ...

حتما می‌ترسه چون مامانت سنش بالاست هر حیوونی یه جوریه مثلا گربه من با سن بالاها خوب بود ولی از بچه ها بدش میومد سگ تو برعکسه عادت میکنه نگران نباش 

جوجه پرستار