2777
2789
عنوان

داستان من و کراشم کامل

59 بازدید | 6 پست

سلام من ۱۷سالمه و تا الان با هیچکس نبودم چون هیچکس تاحالا تایپم نبوده یه هفته اینطوراس با یه دختره رفیق شدم که ۲۲سالشه و از لحاظ مالی وضعش خوبه و ماشین داره اومد دنبالم رفتیم بیرون بعد داشتیم راجع به پسر صحبت میکردیم و من گفتم تایپم خیلی کم پیدا میشه و تو کیسی رو داری تایپم باشه چند تا از رفیقاشو بهم نشون داد از یکیشون خشم اومد دقیق تایپم بود پسره ۱۸ سالشه سری بعد اومد دنبالم بعد گفت میخای به کراشتم بگم بیاد گفتم آره بعد پسره گفت نمیتونم بیام منم ناراحت شدم بعد گفتم ایدیشو بده باهاش صحبت کنم بعد گفت نه من اصرار کردم گفت باشه ولی خودم چت میکنم گفتم باشه بعد معرفی کردیم و اینا وسطاش این رفیق احمقم تیکه های جنسی انداخت بعد گفت عکستو ببینم براش فرستادم بعد استیکر دست دادن فرستاد بعد رفیقم بهش گفت شمارتو میدی گفت نه بعدش گفت نبینیم همو بعد گفت تمایلی ندارم ببینمت بعدم چت رو پاک کرد بعدش که اومدم خونه باهاش چت کردم ولی پاک کرد بعد دوباره پیام دادم مهربون تر شده بود و ولی متوجه شدم سرده و دنبال سرگرمیه بعد منم گفتم اگه نمیخای برم گفت آخه شرایطمون بهم نمیخوره نفهمیدم منظورشو من هیچی راجع به خودم بهش نگفته بودم آخه هیچی ام راجع به اینکه تایپشم یا نیستم نگفت من عصبانی شدم گفتم اکی بای بعد پاک کرد چت رو الان تو فکرشم پیام بدم آخه چرا من از این آدم خوشم اومده ولی اون نه من چیکار کنم هیچکس تایپم نیست خدایا من اینهمه پسر بهم پیام داده ریدم بهشون حالا یکی پیدا شده اون داره خودشو لوس می‌کنه چیکار کنم بنظرتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بس کن دیگه تایپم تایپم تازه افتاده رو زبونت؟

مگه چند سالته انقدر ذهنت درگیره سنی نداری بزار از یه ادم حسابی خوشت بیاد بعدم سریع نرو پیام بده یه جوری توجه شو جلب کن که اون بیاد سمتت

انقد از تایپت گفتی بعد اون کراشتم گفتی فهمیدم همچین تایپت هم بالا نیس