2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 56481 بازدید | 295 پست
دقیقن خداکنه غیرت و‌شرف داشته باشع ادممن مادرخدابیامرزم مریض شد من تنها بودم، خود بیمارستان شماره یع ...

کلفتی که اسم قشنگی نیست ما میگیم پرستاری کار که عار نیست تو کشورهای اروپایی طرف ثرتمندا برای اینکا بچه هاش رو پای خودشون باشن میفرسته پرستار کودک

دختر بیل گیتس با اون باباش با اون ثروت افسانه ای میرفتا کارگری چون پدرش گفتا باید خودتم زحمت بکشی همونطور که من زحمت کشیدم من دانشجو فوق لیسانس میشناختم خونه خالم اومده بود پرستار شبانه روزی درس هم میخوند تو خونه کارهای تایپ هم میکرد وصعش خیلی خوب شد با خواارش رفتن جای خوب تاران تونه رهن کردن وبعد مرتبط با تحصیلش بلدش رفتن سرکار تازا پول برای خانوادش میفرستاد از حقوق پرستاریش ما خودموک دفتر پرستاری از سالمند و نطافت منزل اینا داریم اینقدر خانمهای جوان میان واقعا درد بر شرفشون 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت کاری به کاربرا و راست و دروغشون نداشتم ولی طی تجربه چندساله خواننده خاموش بودن و بعدم کاربری به این نتیجه رسیدم اوناییکه بهو میان و یه مشکل یا هرچی رو مطرح میکنن و کلی آدمو معطل خودشون میکنن و از قضا دست به نوشتنشون هم خیلی خوبه و سریع جواب سوالارو میدن هیچوقت پیداشون نمیشه گند میزنن به روح و روان ما خانما.

قدیمیا شاید یادشون باشه یه تازه عروس بود هرروز جاریش و بچه‌ش میرفتن خونه‌ش نمیذاشتن دودیقه عروس دوماد تنها باشن باورتون میشه من گاهی وقتا می م به اون پست سر میزنم🤦🏼‍♀️.

چندروزه مارو درگیر کردی خانم خب مث آدم بیا بگو بینم چی کردی؟ یه پست بذار بگو یا دختره رفت.یا شوهرم اومده گیرم بعدا میام.یا هرچی  قفل کن بره مسخره‌تونیم؟

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
هیچوقت کاری به کاربرا و راست و دروغشون نداشتم ولی طی تجربه چندساله خواننده خاموش بودن و بعدم کاربری ...

اره واقعا من هرچند دروغم باشن تا بقیشو نفهمم اروم نمیشم امروز سه روزه منتظر این خانومم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
اره واقعا من هرچند دروغم باشن تا بقیشو نفهمم اروم نمیشم امروز سه روزه منتظر این خانومم

منم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚