2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 56481 بازدید | 295 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاسخ هوش مصنوعی :

خب، شرایطی که گفتی خیلی خسته‌کننده و طاقت‌فرساست و مشخصه که نیاز به تصمیم‌گیری جدی داری. اینجا چند تا راهکار می‌تونه بهت کمک کنه تا شرایط رو مدیریت کنی و یه تصمیم مناسب بگیری:

1. صحبت مستقیم با شوهرت

شوهرت به عنوان کسی که این فرد رو به خونه آورده، باید مسئولیت بیشتری قبول کنه. در زمانی که از شهرستان برمی‌گرده، باهاش یه گفتگوی جدی و شفاف داشته باش. توضیح بده که این وضعیت روی روان تو و زندگی بچه‌ها تاثیر منفی گذاشته و باید یه راه‌حل جدی پیدا کنه. بهش بگو اگر شرایط ادامه پیدا کنه، مجبور می‌شی خونه رو ترک کنی تا اون متوجه بشه چقدر اوضاع جدیه.

2. با دخترخاله‌اش صحبت کن

با خودش صریح و محترمانه صحبت کن. بهش بگو که دلت براش می‌سوزه و می‌فهمی که شرایط سختی داره، اما تو هم تو این خونه شرایط سختی رو تجربه می‌کنی و دیگه نمی‌تونی این وضعیت رو تحمل کنی. پیشنهاد کن که با خانوادش تماس بگیره یا یه برنامه مشخص برای رفتن از خونه پیدا کنه. حتی می‌تونی کمکش کنی که یه جا برای اجاره پیدا کنه.

3. حمایت مادرشوهر یا خانواده خودش

اگر مادرشوهر یا اعضای خانواده دخترخاله در جریان هستند، با اونا صحبت کن و بخواه که کمک کنن. بهشون یادآوری کن که تو دیگه نمی‌تونی این بار رو به تنهایی به دوش بکشی.

4. تهدید به ترک خانه (در صورت لزوم)

اگر شوهرت همچنان همکاری نکرد، ممکنه مجبور بشی برای مدتی بچه‌ها رو برداری و به خونه مادرت بری تا شوهرت بفهمه که باید جدی‌تر عمل کنه. البته این کار باید آخرین راه‌حل باشه.

5. مدیریت احساساتت

به خودت یادآوری کن که این شرایط موقتیه و این فرد در نهایت باید خودش تصمیم به ترک خونه بگیره. اگرچه دلت براش می‌سوزه، اما مسئولیت تمام مشکلاتش روی تو نیست و نباید خودت رو قربانی کنی.

نکته پایانی:

این‌که بخوای با احترام و مهربانی این شرایط رو مدیریت کنی خیلی خوبه، اما اگر حس می‌کنی اون طرف مقابل اصلاً انعطافی نداره و فقط به فکر خودشه، باید جدی‌تر عمل کنی. تو حق داری خونه و آرامش خودت رو حفظ کنی.

مشکل منم همینه هم دلم میسوزه بیرونش کنم حوصلمم دیگه نمیکشه اخلاقشم یجوریه هیچکی قبولش نمیکنه مدام تو ...

خب درمورد دستشویی بهش بگو بگو ببخشید عزیزم میری سرویس تمیز کن اونجارو

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مادرشوهرم میگه بندازش بیرون من روم نمیشه میخام با خوبی از خونم بره

عزیزم تو با این مهربونی و خوش قلب بودنت داری زندگیتو نابود میکنی

از حرفات کاملا مشخصه که به سختی داری تحملش میکنی ولی سعی میکنی مراعات کنی و باهاش کنار بیای ، که اتفاقا این بدترین اشتباهه، چون به تو و شوهرت اصلا ربطی نداره که اون خانوم الان باید کجا باشه چون خودش خانواده داره

و یه چیزی که به عنوان یه دوست میخوام بهت بگم اینه که انقد مهربون نباش چون کاملا معلومه که این خانوم داره از مهربونی و خوبی های تو سواستفاده میکنه و توام هیچی نمیگی ولی باید به حرف مادرشوهرت گوشی کنی چون عاقلانه ترین کار همینه 

این خانوم داره زندگی و آرامش رو کلا ازت میگیره

من فقط به قدرت خودم ایمان دارم، میدونم که طبیعت همواره در حال کمک به پیشرفت کردن و خوشبخت شدن منه😊🤍🌻همیشه برای همه آرزوی خوشحال بودن دارم💌

پاسخ هوش مصنوعی :خب، شرایطی که گفتی خیلی خسته‌کننده و طاقت‌فرساست و مشخصه که نیاز به تصمیم‌گیری جدی ...

جقدر خوب وکامل گفته عزیزم جطور ازش نظرخاهی میکنی میشه راهنماییم کنی؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

وقتی پدر مادر داره کس و کار داره دلسوزیه شما معنایی نداره اگ بی کس و کار بود تنها فامیلش شما بودی بله حق با شما بود دلسوزی کردن داشت ولی وقتی هزاران کس و کار نزدیکتر از شما داره پس شما این وسط کاره ای نیستی 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دلت برا خودت بچهات بسوزه دو روز دیگه خودت آواره میکنه اون موقع بگو خجالت میکشم بگم تا شوهرت نیومده ب ...

به خودش میاد میبینه فامیلشون جاشو گرفته ایشونم پرت شده بیرون کم ندیدم از این چیزا

مادرشوهرم میگه بندازش بیرون من روم نمیشه میخام با خوبی از خونم بره

عزبزم اون اگر حالی‌ میشد که با احترام و خوبی از یجا بره 2 ماه خونه تو نمیموند تازه قبلشم خونه مادرشوهرت بوده پس بدون این آدم چتر باز کرده و غیرت نداره که انقدر آویزونه 

من سرم اومده اینجوری آخرم طرف با دعوا رفته 

نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

خیلی حرفا احمقانه بود حتی ب شوخی .

چندسالته شما؟

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

به یه نفر منصف از خونواذه دختره زنگ بزن بگو بیان ببرنش حتی به نظرم بهش بگن خودت روت نشده بگی ولی حرف خودته،با مادر شوهرتم هماهنگ باش بعد شوهرت نتونه حرفی بزنه،احتمال میذم این از تون دختراییه که خونوادشم حریفش نمیشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
روم نمیشه شوهرم چندروز دیگه از شهرستان میاد میخام جمع کنم برم خونه مامانم تا خطرو حس کنه هرچی سرم می ...

همین بهانه خوبیه به نظرم بگو من باید برای رسیدگس به اونا برم پیششون و متاسفانه اونا نمیتونن مهمون بپذیرن،همسرمم داره میاد معمولا اونجا راحت نیست بنابراین اگه ممکنه خواستم بگم بری

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇