2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 51175 بازدید | 256 پست

عزیزم بندازش بیرون رو در وایسی هم گیر نکن

ناراحت بشه به یه ورت بهتر زودتر تشریف شو ببره

من با همه کاربرا موافقم فردا پس‌فردا میشه هووت

شوهرت و ول کن خودت بندازش بیرون

موندم چجوری ۲ ماه تحملش کردی

ببخشیدااااا ولی خیلی پخمه ای

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم دوتا بچه دارم خانوادش مشهدن میگه اونجا نمیرم تهران خوبه

بلیط بگیر ببرش بفرستش بره بی رودربایستی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
از رو کلید زده ای کاش میتونستم بهش بگم بخدا بره یه نذری میدم

یکی از دوستای منم مادرشوهرش اومده بود سوار شرش شده بود... چون پیرزن تنهاس و شوهرش فوت شده... دوستم چله زیارت عاشورا گرفت و به چهلمین روز نرسیده پسراش جمع شدن برا مامانشون خونه گرفتن ... شمام بنظرم هم چله زیارت عاشورا بگیر، همم اینکه مستقیم و بدون رودربایستی بگو دیگه توان میزبانی نداری... بهانه کن بگو میخوای بری خونه مادرت چند روزی سفر و نمیتونی ایشون رو خونه تنها بزاری... بگو یه چند وفتی برو مشههد خونه مامانت تا خبرت کنم. و هیج وقت دیگه باهاش حرف نزن. قفل در خونه ات روهم عوض کن... چطوری دلت اومده به شوهرت بگی صیغه اش کنه؟ واقن شوخی شم زشته، خوبه ایشون رو صیغه کنه و بعدش شما در به در کوچه خیابون بشی؟ به اینکه بچه هات آسیب طلاق بیینن فکر کردی؟ حتی شوخی این مدلی همبا شوهرت نکن، مردها نامرد تر از این حرفان! و از تنوع بدشون نمیاد... نظرات همه رو خوندم و عقلانی ترین پیشنهاد رو بهت دادم....از منه دنبا دیده اینارو قبول کن... بچسب ب زندگیت و شوهرت هرچقدر هم بد، ولی بمون و بخاطر بچه هات زندگی کن... جند روز پیش خانومی تاپیک زده بود ک دخترش رو بعداز ۱۷ سال دوری دوست داره ببینه... چون طلاق گرفته بود و خانواده شوهر نمیذاشتن دخترش رو ببینه... عروس شدن دختر شو فک کن ندیده! آخه چقدر درد داره زندگیش... مراقبت زندگیت باش خلاصه خانم... کلی برات تایپ کردم ک همین رو بگم! مراقب زندگیت باش! وسلام

یکی از دوستای منم مادرشوهرش اومده بود سوار شرش شده بود... چون پیرزن تنهاس و شوهرش فوت شده... دوستم چ ...

در ضمن، من تجربه مهاجرت هم داشتم... پروسه طولانی ای داره... ایشون زبان انگلیسی بلده؟ پول داره؟ آخه چه تخصصی داره ک استرالیا راش بدن؟؟؟ ایشون تمکن مالی داره اصلن؟؟؟ والا ما بهترین دانشگاه ایران درس خوندیم با معدل خیلی خوب و با مقاله و مدرک آیتلس، کلی پوست مون کنده شد یه جا به ما پذیرش بدن... ایشون اگر تخصص داشت و عرضه مهاجرت داشت، آویزون پسرخاله اش نمیشد...میدونستی برا مهاجرت باید تمکن مالی نشون بدی؟ گردش حساب داشته باشی ک به دولت استرالیا ب عنوان مثال ثابت کنی ک اونجا قرار نیست سربارشون بشی؟ ایشون اگر پول داشت ک خونه رهن میکرد مزاحم شما نباشه... آخه چقدر ساده ای زن...

ببخشید نمیخوام واقن آدم بدی باشم.. همه به هم نیاز داریم.. ولی این دیگه کمک کردن نیست، عملا نابود کردن زندگی خودتون عه...

نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

خیلی اشتباه کردی گفتی عقدش کن شک نکن اولین تلنگر خودت بهش زدی  اگه براش خونع کرایه کرد و گفت میرم سرکار بوشهر تو از کجا میخوای بفهمی نرفته خونه این خانم ؟!

خدا بیامرزه باباتو من تربیت درستی نداشتم تو خیابونا وخونه های مردم بزرگ شدم کسی بهم راه ورسم زندگیو ...

یعنی چی گلم ؟

خونه مردم چرا

پس برا همین دلت برا اون میسوزه درکش میکنی

حالا تا سوهرت نبوده عیب نداشته بخاطر خدا بوده

شوهرت ک میاد نباید این باشه کم کم بره دیگه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

این همه آدم دارن بهت میگن بیرونش کن ، چرا گوش نمیدی ، انتظار داری کی بیاد بیرونش کنه دختر . خجالت رو بزار کنار و مستقیم بگو تا کی میخوای اینجا باشی ، یک هفته مهلت میدم برو برای خودت یک جایی پیدا کن یا نه اصلا بگو خسته شدم واقعا دیگه توانایی مهمونداری ندارم شرمنده لطفا جای دیگه ای مهمون باش از امروز ، درم باز بزار تا بره

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩