دختر خاله شوهرمه ۳۵ سالشه از شوهرش طلاق گرفته یماه خونه مادرشوهرم بود ک دعواشون شد بیرونش کرد شوهرم آوردش پیش من قرار بود یه هفته بمونه دوماه مونده از طرفی دلم براش میسوزه از طرفیم دیگه کلافه شدم بهداشتش خیلی ضعیفه میره دستشویی آب نمیریزه
اینجوری نگید شاید خانواده ش خوب نیستن که بره پیش اونا
خب بره پانسیون بره پرستاری از سالمند کودک شبانه روزی هم حقوق داره هم جا داره هم سربار دیگران نیست این زرنگه میخاد بخوره بخابه من به استارتر گفتم بهش پیشنهاد بده برای پرستاری
خدایا کمکم کن ... متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده
خودش باید شعور داشته باشه نمونه اونجا ک یه فکری بکنه برای خودش حالا که شعور نداره شمام شماره مادرشو از مادرشوهرت بگیر تماس بگیر بگو بیان دخترشونو ببرن . باید بره پیش خانواده خودش هر وقت تونست مستقل بشه بیاد تهران خونه بگیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا بدجنس هست؟ دو ماهه تحمل کرده. من شخصا دو روز تحمل نمیکردم. بره واسه خودش خونه بگیره .
منم اعصابم نمیکشه یکی دائم کنار دستم باشه چون من تو خونه راحت میچرخم اصلا شاید دلم خواست ۳ ظهر ناهار بخورم بعد فک کن یکی مثل این دختر خاله عینه غده سرطانی کنار دستت باشه
زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد