2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 36128 بازدید | 229 پست
اینجوری نگید شاید خانواده ش خوب نیستن که بره پیش اونا

خب بره پانسیون بره پرستاری از سالمند کودک شبانه روزی هم حقوق داره هم جا داره هم سربار دیگران نیست این زرنگه میخاد بخوره بخابه من به استارتر گفتم بهش پیشنهاد بده برای پرستاری 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

خودش باید شعور داشته باشه نمونه اونجا ک یه فکری بکنه برای خودش حالا که شعور نداره شمام شماره مادرشو از مادرشوهرت بگیر تماس بگیر بگو بیان دخترشونو ببرن . باید بره پیش خانواده خودش هر وقت تونست مستقل بشه بیاد تهران خونه بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار من از خریتم گذشته امروز همسایه هم میگفت بیرونش کن همه موندن من چرا چیزی نمیگم از دلم خبر ندارن ک ...

عزیزم اصن نری خونه مادرتا نهایتا میخای لفظی بحثت بشه 

الکی بگو همسایت بیاد دم در بگه دختر زشته اینجایی بعد توام دنباله حرفشو بگیر یا خودت رک بگو بهش لطفا برو اذیتم اینجایی ما هم ی حریمی داریم نمیگی بگو من بگم 

چرا بدجنس هست؟ دو ماهه تحمل کرده. من شخصا دو روز تحمل نمیکردم. بره واسه خودش خونه بگیره .

منم اعصابم نمیکشه یکی دائم کنار دستم باشه چون من تو خونه راحت میچرخم اصلا شاید دلم خواست ۳ ظهر ناهار بخورم بعد فک کن یکی مثل این دختر خاله عینه غده سرطانی کنار دستت باشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

دیونه ای همچین پیشنهادی به شوهرت دادی

خدا عقلت بده

فکر جمع کردن زندگیت باش دوتا بچه داری

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40