2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 32114 بازدید | 226 پست
شوهرم اونجور آدمی نیست ازش مطمئنم اولش تو فامیل جوگیر شد الانم من غر میزنم میگه بیرونش کن منتها من ر ...

چطوری نیست مگه نمیگی فک کنم صیغه کرده؟  

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

خدا بیامرزه باباتو من تربیت درستی نداشتم تو خیابونا وخونه های مردم بزرگ شدم کسی بهم راه ورسم زندگیو ...

وای عزیزم جرا خونه ی مردم؟ اک خاسی بکو

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیفون خرابه

جواب این مرد رو نده 

نه نمیشه شوهرم اینجوری نیست دختره هم از اونا نیست منتها دوماهه اینجاست آدم خسته میشه تو خونه خودمم ر ...

دختر بااصل نسب و خانواده دار و باغیرت دوماه پلاس نمیشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

عزیزم حقیقتا دلم براش خیلی سوخت . امیدوادم خدا بهش نگاه کنه از این وضعیت نجاتش بده... و البته به شما خییلی حق میدم تا همینجاشم بزرگواری کردین .. نمیشه با شوهرش حرف بزنید واسطه ای چیزی بفرستید شاید میونشون درست شد برگشت سر زندگیش

بهش بگو بره پانسیون اینقدر خانمها هستن تنهایی میان از شهرستان تهران میرن پانسیون هزینه اش پایینه بهتره براش همه خانم هستن نیازی هم نداره بره وسیله خونه بخره یا خرجهای اضافی کنه بعدشم میتونه بره پرستاری از سالمند شبانه روزی پانسیون هم نره ماهی ۱۸ میلیون میگیره کم کم همونجا هم میخوره میخابه مادفتر پرستاری داریم اینقدرها از شهرستان میان براشون کارفرما پیدا میکنیم میرن ببین چقدر زندگیشون عوص میشه حقوقش هم میشه براش پس انداز بهترین کاره بهش پیشنهاد بده حتما

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده