2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 29605 بازدید | 219 پست

استارتر محترمانه بگو بره 

دعا و ناز و خجالت و...رو ول کن

بدون رودرواسی بگو عزیزم به نظرم بیا بریم برات خوابگاه بگیرم و دیگه مستقل شو ، دیگه خیلی طولانی موندگارت شدی هاااا

اگر نرفت واقعا جدی برخورد کن

خودتو کوچیک نکن بقیه ازت سواستفاده میکنن

این مهربانی نیست ، سادگیه!!!!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روزنامه بیار بهش بگو خونه میخوای بگیری یا پانسیون؟ بیا با هم بگردیم پیدا کنیم 

بهش بگو تا وقتی رو پای خودت نایستی مستقل نمیشی و زندگیت پا درهواست. برا مهاجرت هم باید از الان تمرین کنی که تو کشور غریب یهو شوک نشی

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی یه همچین موردی تو فامیل های دورمین بود که دختر خاله همسره کسیو نداشت دائم در حال رفت امد خونه این پسرخاله بود. پسر خاله هم عروس و داماد داشت تازه، بعد معلوم شد صیغه کرده بعدم عقدش کرد بعدم بچه دار شدن😥 بیشتر و با جدیت مراقبت کن

میشه دعا کنید خدا به من هم نی نی بده؟😍 من در گوش خدا گفتم آرزو هامو💙💖

یماه پیش همیچین جریانی پیش آمد چمدوناشم جمع کرد ک بره باز دلم سوخت مقصر خودم بود گریه کرد دلم سوخت م ...

تو جمع کنی بری خانه زندگیت را آماده بدی دستش اون باید قبل طلاق فکر جا و مکان خودش را میکرده نع اطرافیان 

بعدم اون و شوهرت با هم 

لا اله الا الله

هیچ جا نرو که بهشون میدان ندی 

تازه یاد میگیره تو را عاجز کنه که تو بزاری بری و اون راحت بشه 

بهش بگو شوهرم بعدمدتها داره از ماموریت میاد و معذب هست که تو اینجا هستی تو هم که نمیتونی دائم خونه دیگران باشی پس به فکر یه جایی برای خرید یا اجاره باش و سریع قبل از اینکه اون حرفی بزنه بگو اصلا وقتی شوهرم آمد میگم بهش دو سه روزه بگرده یه جا را برات پیدا کنه تا زودتر مستقل بشی 

یا به مادر شوهرت بگو من نمیتونم شما بلدی همون جور که از خونه خودت بیرونش کردی حالا بیا از خونه منم بیرونش کن

این کار تو یک اسم دیکه داره

مهمون یک روز دوروز نه ۲ ماه

خانم عزیز این خانم خودشو به سادگی و اسکلی میزنه اما داره تو رو اسکل میکنه

بعد هم شوهرت دلش براش میسوزه و میشه هووی عزیزت

شوهرت میگه اینکه ۲ ماه تونسته با این بسازه ازین به بعدم میتونه دختره خرج خودشم که داره میده دیگه

خیلی ساده ای ببخشید رک میگم که به خودت بیای

خیلی خیلی مثل کبک سرتو کردی زیر برف 

هی میگی نمیدونم چرا هیچکس راهش نمیده .نمیدونم مشکلش بل شوهرش چی بوده ...

خیلی داری سطحی فکر میکنی 

مبارک باشه هووی جدیدت 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
۴۰ سالشه عوضی خدا کنه بمیره از زندگی خستم کرده

شوهرتو کلا دوست نداری؟

اینجوری درموردش حرف میزنی!

یا فقط بخاطر این موضوع ناراحتی اینجوری میگی؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میگه دنبال کارای مهاجرتمم برم استرالیا رویایی ک هرگز بهش نمیرسه پولی نداره ولی خانوادش اگه بخان میتو ...

عللحساب  خونه همونجاکرایه کنه تاوقت مهاجرت

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

هررررکز دیگه حملت تکرارنکن و فک نکن بدش میاد همیشه همینجوره من خیییییییلی مهربونما بخدا امااین موضوع دلسوزی بزنمیداره. ببین مجردیم ازینفر بیزاررررررر بودم امااون خیلی منو میخاست عاشقش شدم دیوانه وار بعدیسالوخورده ای.. یعنی حالم از ظاهرو... بهم میخورداما عاشق شدم اصلاب قلب اعتمادی نیست

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆