2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 13591 بازدید | 159 پست
اره ولی پلشته بچها بزرگن از نظر روحی داغونم کرده صبحا بلند میشه بلند حرف زدن هرروز با سردرد بیدار می ...

بیچاره یه وقت مریض روانی چیز نباشه یه موقع بلا سربچهات نیاره عاقل باش ردش کن بره بابا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرم میگه بندازش بیرون من روم نمیشه میخام با خوبی از خونم بره

گلم خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بدکند.بندازش بیرون ،ب شوهرت چ ک براش خونه بگیره؟؟؟نکنه میخای دو روز دیگه عقدشم بکنه، بنداز بره، دومااااه، دیگه اون مهمون نیس صاحبخونه اس، فردا ک باشوهرت صمیمی شد و گفت عقدم کن همون مادرشوهرت میگه غلط کردی جاش دادی، شاید تو خبرنداری باشوهرت رابطه داشته انداختنش بیرون مادرشوهرت، ولی نمیتونن رک و راست بهت بگن ، هی ب گوشت میزنن ک بیرونش کن، همچین قضیه ای اطراف ماهم بود، بعدش زنیکه جاهاشون عوض شد اون شد صاحبخونه،اون یکی دیگه اواره،دلت بغیر خودت و بچه‌ات برا کسی نسوزه .چون همونا تو کاسه ات میکنن

چجوری بگم اخه خودش باید بفهمه یه جا اجاره کنه مستقل شه مقصر همه ی اینا شوهر عوضیمه

این ذکرو بخون میره تزرو الریاح وکان الله علی کل شئ قدیرا 

وتوصورتش نگاه کن وبهش فوت کن از دور 

زیاد بخون 

بنظرم انقدر ک دیگ عادی میشه بودنش برات ک فکر جاهای دیگه رو نمیکنی ی روز شاید چیزب نداشته باشع ها سر تر از تو ولی  به نظر شوهرت جلب میشه یا خود زنه یهو کرم میریزه بره سمتش اینی ک چند جا بیرونش کردن ینی ادم پرویی هست ک از رو نمیره اخه خودشم متاهل بوده میفهمه مهمون دو روز خونه ادم بمونه چ اذیت میشه چ برسه دو ماه تو این دور زمونه ادم هر چی داشته باشه باز گروش بند هشتشه تو شاید الان بگی شوهرم بره عقدش کنه زمانش برسه اینطور نیس پای دو بچه وسطه انقدرم پیش شوهرت عقد عقد نکن 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

سلام عزیزم واقعا خوب صبر و تحملی داری چقدر خانوم و با شخصیتی خیلیا دور از جون یه شب مهمون دارن انقدر بی احترامی میکنن آدم نمیتونه یه لقمه غذاشونو بخورن.رو عزت نفست کار کن که حس نکنی کسی ازت سو استفاده میکنه گذشته ات تلخ بوده درسته ولی کیه که مشکل نداشته؟همه ما کوهی از مشکلات قدیمی و جدید رو دوشمونه .اگه تلگرام داری کانال مشاوره بهشتی عضو شو مشاوره رایگان و  دوره های عزت نفس و کلا تقویت شخصیت داره انشالله که مهمونتم زودتر بره و به آرامش برسی

این کانال مناسب بزرگسالان است

وقت مشاوره(تلفنی وآنلاین)👇🏻
@moshavere_khososi

تبلیغات👇🏻
@pesaram_ali

دریافت سوالات کانال(رایگان)👇🏻
@Pasokhgo_Moshavere

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

باهاش برو یه خوابگاه براش بگیر بگو برات بهتره که مستقل شی من با موندنت اینجا مشکلی ندارم ولی مردم برات حرف در میارن ...اینجوری میتونی کار هام پیدا کنی دنبال مهاجرتتم باشی دوست پیدا کنی تو اجتماع باشی دوباره ازدواج کنی....با زبون خوش بیرونش کن اینجوری عذاب وجدانم نداری بعدش

اسی دختر خاله شوهرت رفت؟ 

شوهرت اومد؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

اسی به شوهرت گفتی عقدش کن براش خونه بگیر 

بابا ولم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

حالا که شوهرت میخاد بیاد بگو بهش برو خونه مامانت تااین بره دوست ندارم اینجا باشی که شوهرت یا مادرشوهرت بیان یکا ی بکنن

خودم دوتا بچه دارم خانوادش مشهدن میگه اونجا نمیرم تهران خوبه

هوووو خانوم چه راحتم انتخاب می‌کنه بگو بیا برو بینم یعنی وی تهران بهتره اصلا جا و مکان داری که تهران بهتره؟ مثلا منم برم سربار عموم اینا شم صرفا چون تهران بهتره چه غلطا به خدا آدم تعجب می‌کنه از بعضی ها انگار خررررر