2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 84 پست
اره باید یکم بهش سخت بگیرم لعنت بمن با این اخلاقم ک همه ازم سواستفاده میکنن

دیوانه ای عزیزم این کثافت چرکو رو تحمل کردی آخرش بهت رحم نمیکنه گوه خوری میکنه به همه میگه این وسواسی هس حیف شوهرش براش و...

مثبت اندیش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی میگی برم برم تو میخوای بری اینم بهونه کردیاون که داشته میرفته خودت نذاشتیانقدر غیرمنطقی برخورد کن ...

میگم ک خودم مقصرم از روز اول میتوپیدم به شوهرم تو خونه راهش نمی‌دادم الانم این حال وروزم نبود حقمه هربلایی سرم بیاد

دیوانه ای عزیزم این کثافت چرکو رو تحمل کردی آخرش بهت رحم نمیکنه گوه خوری میکنه به همه میگه این وسواس ...

لعنت به شوهرم هرچی میکشم از اونه آره باید مستقیم بهش بگم این آمده ک موندگار شه صدتا فامیل تو همین محله داره یکی راهش نمیده 

لعنت به شوهرم هرچی میکشم از اونه آره باید مستقیم بهش بگم این آمده ک موندگار شه صدتا فامیل تو همین مح ...

ببین این کثیفو شوهرش نتونسته تحمل کنه 

کسی قبولش نداره

فردا روز میگع شوهرت بهش نظر داشته یا ....

مثبت اندیش😇

ببین این کثیفو شوهرش نتونسته تحمل کنه کسی قبولش ندارهفردا روز میگع شوهرت بهش نظر داشته یا ....

دقیقا شوهرش بالگد وکتک انداختش بیرون ۶ ماه خونه داداشش بوده زندگی اوناروم خراب کرده صدتا فامیل داره تو تهران شوهرم مثل این ندیده ها بدون مشورت بامن مسولیتشو قبول کرد الانم بهش غر میزنم کثافت میگه بمن چه میخواستی راهش ندی لعنت به خودش ومادرش با اینکارشون رفتارای عجیب زیاد داره هیچکس نمیتونه تحملش کنه

سوره کوثر وبه نیت رفتنش بخون حتما میره اگه هم نرفت بگو ببخشید من بیشتر ازاین نمیتونم پذیراتون باشم ب ...

چندبار بخونم من همین الانم میتونم بندازمش بیرون میگم با احترام بره ک عذاب وجدان نگیرم

چندبار بخونم من همین الانم میتونم بندازمش بیرون میگم با احترام بره ک عذاب وجدان نگیرم

9بار  میگن ولی شما بیشتر بخون من امتحان کردم اینجا هم چندنفر امتحان کردن جواب داده برای راندن مزاحمه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خب مادر شوهرت زن بزن بگو بهش بگه بره بیرون

همه این اتیشا از گور اونه روز اول گفت بیاد خونه من مثل دختر خودم میمونه یک ماه تحمل نکرد بیرونش کرد من مشکلی ک دارم دل رحمم نمیخام باناراحتی بره ولی انگار چاره ای نمونده برام

عزیزم رفت؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻