2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچهام بی ازارن خونه مادرش روستاس تو مشهد نمیره میگه مامانم منو بدبخت کرده

نمیدونم چی بگم آدم دلش میسوزه ولی من خودم حوصله ام نمیکشه یکی دائم خونم باشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نمیخوام بترسونمت ولی همچین چیزی تو اطرافیان داشتیم بعد از چند مدت آقا خانومه رو عقد کرد الان دو تا ه ...

بدرک بره عقدش کنه گورشو گم کنه امروز به مادرشوهرم گفتم فقط از پیش من بره همین الانشم کلی حرف وحدیث پشت شوهرم هست امروز همسایه میگه نکنه شوهرت صیغش کرده 

نمیدونم چی بگم آدم دلش میسوزه ولی من خودم حوصله ام نمیکشه یکی دائم خونم باشه

مشکل منم همینه هم دلم میسوزه بیرونش کنم حوصلمم دیگه نمیکشه اخلاقشم یجوریه هیچکی قبولش نمیکنه مدام تو خونه راه میره بیقراره ارامشو ازم گرفته

چجوری بگم اخه خودش باید بفهمه یه جا اجاره کنه مستقل شه مقصر همه ی اینا شوهر عوضیمه

بهش بگو پول داری جایی رو اجاره کنی؟ تصمیمت چیه؟ اینجوری میفهمه باید بره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بزن به سیم آخر رک بهش بگو جمع کن برو از خونه من

روم نمیشه شوهرم چندروز دیگه از شهرستان میاد میخام جمع کنم برم خونه مامانم تا خطرو حس کنه هرچی سرم میاد از همین خجالتی بودنه

بهش بگو پول داری جایی رو اجاره کنی؟ تصمیمت چیه؟ اینجوری میفهمه باید بره

میگه دنبال کارای مهاجرتمم برم استرالیا رویایی ک هرگز بهش نمیرسه پولی نداره ولی خانوادش اگه بخان میتونن براش یجا بگیرن

عقدش نکنه

نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش کن واسش خونه بگیر عصبی میشه دوروزه باهام حرف نمیزنه از دلسوزی گزاشته بمونه منتها من دیگه نمیکشم