2777
2789
عنوان

رسم یلدای عروس 🍉🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 71 پست
والا از نظر من عروسم نمیخواد 😂😂والا تو این گرونیا دختر و پسر یکم باید هوای همو داشته باشن

ببین اگه کلا این رسم جمع بشه آره باری از دوش همه برداشته میشه ولی وقتی واسه یک عروس بهترین یلدایی رو میبرن واسه یکی دیگه نمی‌برن اون دومی اذیت میشه 

برای مراسماتی دیگه هم همینطوره 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عقد بودم خانواده همسرم آوردن الان بابام زنگ زد گفت فردا شب میایم خونتون میخواد ساعت جهیزیه که هن ...

همونم خوبه باز میاره برای من که نه عیدی اوردن نه یلدا نه جهیزیه همه چیزو همسرم خرید هم جهیزیه خودشو هم مال منو

بله 😃کلا برای عید قربان فطر مبعث رغیب برای عروس داماد وسیله میبرن

چه جالب ماهم اینجا خیلی ها میبرن خیلی ها هم نه ، هر خانواده طبق وضعیت خودش عمل می‌کنه مثلا برای من پارسال عبد نوروز و فطر تقریبا نزدیک بودن ، خانواده همسرم برای عید فطر فقط برام آب مرکبات گیری آوردن و یسری خوراکی ، عبد نوروز هم تقریبا کاری نکردن 

همونم خوبه باز میاره برای من که نه عیدی اوردن نه یلدا نه جهیزیه همه چیزو همسرم خرید هم جهیزیه خودشو ...

خوب پس خداروشکر که همچین همسر با درک و ساپورتیوی دارید ، همسرتون گله نمیکنید؟ کلا رسم جهیزیه دارید؟