2777
2789
عنوان

نگهداری از دوقلو های جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 176 پست
عشقم واقعا مریضم🤣نیاز نیست به مریضی بزنممیگم یه بار پریود بودم چون کیست دارم پریودام وحشتناکهآنفولا ...

خیلی ها شعور ندارن که شما بشینی منتظر که اونا متوجه شن

چون براشون مهم اینه کارشون راه بیفته شماهم با مهربونی کار خودت راه بنداز و مستقیم نه بگو این جور ادم ها باز هم دوست دارن بندازند تو تله شما باز نه بگو اگر محبتی میکنن خودشون دوست دارن قرار نیس با کارکردن براشون جبران کنی و نیازی هم نیس به همسرت گله کنی حتی اگر همسرت گفت فلانی اینو میگه ک اینجور گفتی بگو چیزی نشده شرایطش نداشتم بیا ما زندگی خودمون کنیم و حرف رو عوض کن وقتی به خودت احترام نمیذاری توقع نداشته باش بقیه بذارن

دیگه عزمم رو جذب میکنم اندفعه میگم عزیزم😭گرچه باز هم میگم خودشون باید شعور داشته از هرکسی هر خواسته ...

ما پشتتیما 

نگاه خیلی رک بهشون بگو همین طوری چه شما کار و زندگی دارید من درس دارم ولی متاسفانه عقلم نرسید شما آدم های بی درکی هستید بهتون زیادی رو دادم پرو شدین فکر کردین خدمتکار مفتی گیر آوردین 

هرچقدر هم آدم خوبی باشن بازم تو به این فکر بکن چقدر مثل خدمتکار باهاتون رفتار می‌کنن 

میتونی پیش خودت چند بار توی خلوت خودت تمرین بکن خیال بکن جلوت وایستادن تو هم حرفایی چه آماده کردی رو به دیوار بگو تا قشنگ روان بشه زبونت

اینطوری راحت تر میتونی توی اون موقعیت حرف بزنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند بار تاکید کردم کار اداری دارمکار درسی دارمنرم به شوهرم زیر آب میزنن که کسی نیست و ما ناچاریم و ت ...

خب مادرش بیاد به تو چه؟؟؟ ایا تومسئول زاییدن جاری هستی؟؟ بزار زیراب بزنن به چپتم نباشه. بلاخره ک تموم میشه

خیلی بهشون رو دادی جاریتم معلومه ازت توقع داره من جای تو بودم یا جوابشون میکردم یادرسمو ول میکردم میرفتم پی زندگیم

کسی که بی زبون باشه همه ازش سواستفاده میکنن

منم یه جا ری دارم سنش کمه انقد ب خانواده شوهرش رو داده که خواهر شوهرم که دوبرابر سن اونو داره ازش توقع بیجا داره مثل کلفت ازش کارمیکشن

بچه هارو تربیت نکردن. اگر دکتر‌گفته بیش‌فعالی دارن و باید دارواستفاده کنن ک هیچی. اما‌انگار‌درست ترب ...

دقیقاااا

درست تربیت نکردن

ینی چی دوتایی تو خونه نمیمونیم

ببخشید اینو میگم خدا منو ببخشه اونام بچن

ولی حس میکنم از نظر سن عقلی به خاطر بیش فعالیشون کوچیک تر از سن جسمیشونن

اره حرفت حقه😭چقدر برم پیششون دیگخسته شدم

اصلا برام قفله دوروز ک میتونستی بری خونتون و لذت ببری از زندگیت نشستی کارهای اونا کردی ببین خودت به خودت ظلم میکنی شاید خیل ها بخوان ظلم کنن شما نباید قبول کنی تولدت نری به خاطر بچه های اونا واقعا دوست عزیز یکم رو عزت نفست کارکن ناراحت نشی عزیزم روی نه گفتن محترمانه کارکن

راستی اینم بهشون بگو اگه بیاین بچه هاتون رو بیارید خونه ما تا نگهش دارید قسم میخورم اصلا در رو باز نکنم تا دم در بمونن هر کاری بکنن 

مگه من روان و سلامتیم رو از سر کوچه آوردم 

والا 

اره مقصرمچون کم رو امفکر میکنم اگه چیزی بگم ناراحت میشنخب بشنچی میشه؟

دقیقا خب ناراحت بشن 

اگرم شوهرت درکت نمیکنه مشکل تو نیس مشکل خودشه ک شعورش کمه (من شوهرتو نمیشناسما منظورم اینه اگهههه درکت نمیکنه)

خدایی جاریت سواستفاده گره انتظار داره غذا بپزی خونه شو تمیز کنی مگه خدمتکاری اونم وقتی خودت درس داری ...

دقیقا

لاقل وقتی میرم اونجا نگو غذا درست کن لباس پهن کن ظرف بشور

همینجوری هر دقیقه ۳۰ بار بچه هاش منو صدا میزنن

انتظار دارن بازی کنم باهاشون و...

پرستار بچه از دستشون متواریه

چرا از من توقع دارن

اسی من در مورد مسائل خانواده شوهر به این نتیجه رسیدم شوهرت باید پشتت باشه و ازت حمایت کنه که ظاهراً ...

حق

حس میکنه چون برادرش کمکش میکنه باید جبران کنه

از طرفی دوست داره زنشم پیشش باشه

ولی چون برادرش ازش بزرگتره روش نمیشه نه بگه

کمک ها بین برادراس

من نباید خودمو قاطی کنم

عزیزم حالا بچه رو میگیم دوست داشتی من خودم عاشق بچم وقتی اشپزی و بهت سپردن نفهمیدی دارن حمالت میکنن؟ یه نه قاطع لازمه چون خیلی رو دادی خونهٔ مادرت هم اومدن! مگه مادرت زندگیشو مدیون ایناست که اجازه بده بیان گند بزنن برن؟😰

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑