2777
2789

اما همیشه ته دلم یه غصه و غمی هست که چرا همه جاری هام به ارزوهاشون رسیدن و خوشبخت شدن و منی که مظلوم تر و مهربون تر از اونا هستم اینطور تو زندگی اذیت شدم 

اما بازم امیدم به خدا از دست نمیدم 💔

همش میگم خدایا میدونم بعد هر سختی اسانی هست

همسرم تو دوران نامزدی زیاد اذیتم کرد بد دهن بود و عصبانی 

خصوصیات خوب زیادی داره مثلا در مواقع عادی مهربون ، خسیس نیست ، چشم پاکه و اهل اعتیاد و این مساعل هم نیست اما بسیار بسیار عصبی و زودجوش یعنی وقتی عصبی میشه دیگه کار نداره که تو کی هستی 

یک زره فکر نمیکنه جلو خانوادش زشته 

یک زره فکر نمیکنه من غرور دارم دل دارم انسانم تحقیرم میکنه یکبار جلو مادرش زد تو سرم و فحشم داد 

دلم خیلی میگیره هر بار میبخشمش ، شرایط طلاق گرفتن اصلا اصلا اصلا ندارم فقط موندم و میگم خدایا میدونم جواب صبوری هام میدی اما خیلی دلم شکسته

دیشب جلو خانوادش سر ی بحثی کلی رو سرم داد کشید ما تقریبا یک ماه قهر بودیم میخواستیم جدا بشیم من بخشیدمش برگشتم حالا جلو خانوادش میگه هنوز دو روزم نشده برگشتی تو این خونه تو بچه ای تو نفهمی تو هیچی حالیت نیست تو فقط ادایی از دست تو خودمو میکشم

خیلی دلم گرفته خدایا هر بار اینطور غرورمو جلو مردم له میکنه و باعث شده عالم و ادم بهم بی احترامی کنن سر به اسمون میارم و میگم خدایا هنوزم بهت امیدوارم💔

چقدر ببخشمش هنوز نتونستم گذشته فراموش کنم روز به روز خاطرات بدتری برام میسازه خدایا کجایی

لایک نکنید !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم خیلی گرفته من همیشه مهربون بودم و پشتیبانش ولی اون هیچ کدوم یادش نیست و تو چشمش نیست بسکه بهم بی ...

چندسالته

بنظرم قهر کن محلش نده خصوصا رابطه ممنوع من باردارم دیشب انقد دعوا کرد و فوشای بدی داد از دیشب شکمم درد میکنه نگران بچم دیشب انداختمش بیرون تا صب تو ماشین خابید باز دلم خنک نشد

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه هم داری

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چندسالتهبنظرم قهر کن محلش نده خصوصا رابطه ممنوع من باردارم دیشب انقد دعوا کرد و فوشای بدی داد از دیش ...

مگه من جرات دارم اینطوری باهاش رفتار کنم

دیروز صبح بخاطر خواهرش کلی حرف بارم کرد و گفت میزنمت و پاتو میشکنم 

من قهر کردم و اصلا محلش ندادم

شبش عقده کرد سر یه مسله مالی عقده هاشو جلو خانوادش سرم خالی کرد 

من ۲۰ سالمه پشت کنکوری هستم ارزوی هر دختری این سن اینه با دل خوش بره کنکور ثبت نام کنه دل من خونه خون

میگه درس نمیخونی خرجت نمیکنم 

ابرومو برد

گفتم خسیس نیست چون پول نداره 

لایک نکنید !
مگه من جرات دارم اینطوری باهاش رفتار کنمدیروز صبح بخاطر خواهرش کلی حرف بارم کرد و گفت میزنمت و پاتو ...

خب عزیزم متاسفانه دختر کم سن میگیرن واسه قلدری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه هم داری

نه بچه ندارم ولی اصلا شرایط طلاق ندارم 

مادر و برادرم بهتر از شوهرم نیستن بدترن

خودمم روحیم ضعیفه با تمام بدی هایی بهم کرده هنوز دوستش دارم خیلی بدی بهم کرده اما طلبکاره فکر میکنه خدا بوده برا من استغفرالله 

لایک نکنید !
خب عزیزم متاسفانه دختر کم سن میگیرن واسه قلدری

دقیقا همینجوره انقدر قلدر و زورگو هست مگه میشه رو حرفش حرف بزنی همش میگم خدایا چطور یک عمر با این زندگی کنم پیرم کرده 😭

لایک نکنید !
دقیقا همینجوره انقدر قلدر و زورگو هست مگه میشه رو حرفش حرف بزنی همش میگم خدایا چطور یک عمر با این زن ...

چاره ای نیست فقط باش دهن ب دهن نشو فعلا هم بچه نیار رو اعتماد بنفست کار کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چاره ای نیست فقط باش دهن ب دهن نشو فعلا هم بچه نیار رو اعتماد بنفست کار کن

نه چاره ای ندارم نمیتونم طلاق بگیرم

بخدا کاریش ندارم عقده ای هر چه محلش ندم بدتر میشه 

کنارشم باشم باز اذیت میکنه دیونم کرده روی خانوادش تو روی من باز کرده هر گونه حرفی دلشون بخواد بارم میکنن اینم طرفداری میکنه نابودم کرده 

خدایا کمکم کن 😭

لایک نکنید !
نه چاره ای ندارم نمیتونم طلاق بگیرمبخدا کاریش ندارم عقده ای هر چه محلش ندم بدتر میشه کنارشم باشم باز ...

مرد جماعت بفهمه بهش محتاجی این میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم تو سکوت کنی جواب میگیری همه فامیل شوهرت و هر کی اونجا باشه هم میفهمه تو با درک و صبرت زندگی رو حفظ میکنی

emtehanejabr.blogfa.com           برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱