felfelidokhi مدیر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 594 عنوان کیا شهر وان ترکیه زندگی میکنن یا | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست از آشنا هاشون اونجا هستن؟یه سوال دارم دیروز | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2646 باشه عزیزم بازم ممنونچون خودم زبونشون بلد نیستم گفتم شاید بلدی زنگ بزنی برام بپرسی بازم شرمنده 🙏❤️ نه متاسفانه بلد نیستم، ما اونجا یه دوستی داشتیم کلا اون مترجممون بود
felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 594 نه متاسفانه بلد نیستم، ما اونجا یه دوستی داشتیم کلا اون مترجممون بود حوشبحالتون باز کسی رو داشتین ماهم میخوایم بریم برای بچم دارو بیاریم اما قبلش گفتم تماس بگیریم ببینم دارن نریم شهر غریب اسیر شیم🥲
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2646 حوشبحالتون باز کسی رو داشتین ماهم میخوایم بریم برای بچم دارو بیاریم اما قبلش گفتم تماس بگیریم ببینم ... درسته کسی رو داشتیم ولی اون دارو رو نداشت هیچ داروخونه ای توی واناخر سر مجبور شدیم با مبلغ زیادی از استرالیا بیاریم
felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 594 درسته کسی رو داشتیم ولی اون دارو رو نداشت هیچ داروخونه ای توی واناخر سر مجبور شدیم با مبلغ زیادی از ... ای وای یعنی ما ممکنه بریم نداشته باشن؟😔
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2646 ای وای یعنی ما ممکنه بریم نداشته باشن؟😔 حقیقتا نمیدونم اما ممکنه
felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 594 حقیقتا نمیدونم اما ممکنه بازم تشکر از راهنماییت عزیزم 🙂🙏
khod_shifte عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2664 تشکر میکنم خیر ببینی عزیزم شما زبان ترکی استانبولی بلدی؟ چطور میتونم کمکتون کنم؟ /🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!
felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 594 چطور میتونم کمکتون کنم؟ قربونت برم خیر ببینیاین دارو رو برای بچه دوساله م میخوام اگه برات مقدوره زنگ بزنی به اون دارو خونه زبونشون بلدی بپرسی این دارو رو دارن قیمتش چقدره ؟ما پاشیم بریم نداشته باشن خیلی سخت میشه ممنون میشم کمکم کنی دعات میکنم🙏❤️❤️
d_erya عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 50 قربونت برم خیر ببینیاین دارو رو برای بچه دوساله م میخوام اگه برات مقدوره زنگ بزنی به اون دارو خونه ز ... من استانبولی بلدم میتونم بگم بهشون
khod_shifte عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2664 قربونت برم خیر ببینیاین دارو رو برای بچه دوساله م میخوام اگه برات مقدوره زنگ بزنی به اون دارو خونه ز ... اوه عزیزم متأسفم من مکالمه اونقدرها قوی نیستم فقط در حد نوشتن و ترجمه و کمی صحبت /🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!
d_erya عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 50 من استانبولی بلدم میتونم بگم بهشون ولی حقیقتا هزینش خیلییی بالاس بخایی تو کلمه بحرفی کلی پولت میرا فقط کسایی که خطشون رو رومینگ کردن هزینه زیادی براشون نمیاد دوطرفم باید باش رومینگ