2777
2789
عنوان

احساس میکنم رئیسم

101 بازدید | 12 پست

یه ماهی میشه میرم کاراموزی…. احساس میکنم رئیس اون قسمتی که من رفتم یاد بگیرم

ازم خوشش اومده و این اصلا خوب نیست چون از طرف دوستم رفتم پیش فامیل شوهر دوستم اموزش ببینم

الان دیدم تلگرام هم بهم پیام داده استرس گرفتم افلاین شدم سریع…..

همش دارم به خودم میگم خاااک تو سررررت دخترررر

خاااااااااک

چه غلطی کنم ابروم پیش دوستم و البته ابروی دوستم پیش فامیل شوهرش نره

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
وا شوهر اماده اومده بچسپپپ

دوستم بهم تذکر داده بود که این یارو دخترارو مخشونو میزنه و براشون خرج میکنه همین..🫠از جهتی من بیست سالمه فقط و اون سی و خورده ای 

دارم اب میشم میرم تو زمین

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم بهم تذکر داده بود که این یارو دخترارو مخشونو میزنه و براشون خرج میکنه همین..🫠از جهتی من بیست ...

اوه پس هیزه هوس باز

لطفا اصلا پیامش سین نزن چون وابستش میشی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
متاهل رییست؟

نه مجرده 

اوه پس هیزه هوس بازلطفا اصلا پیامش سین نزن چون وابستش میشی

اخه برای هماهنگ کردن کاراموزی با خودش هماهنگ میشدم وای خاک بر سرم کنن الهی … کاراموزیمم از دست میدم 

اخه برای هماهنگ کردن کاراموزی با خودش هماهنگ میشدم وای خاک بر سرم کنن الهی … کاراموزیمم از دست میدم

تا ابد که اون قسمت نیستی

تا ابد که اون قسمت نیستی

به دوستم چی بگم؟  واااای کلی بهم هسدار داده بود

ولی من بازم باهاش بد رفتاری نکردم

به دوستم چی بگم؟ واااای کلی بهم هسدار داده بودولی من بازم باهاش بد رفتاری نکردم

چقدر سخت میگیری

نمیدونم رشتت چیه

ولی اگر دانشجو پرستاری هستی تمومه این ماه کاراموزیتون

اگر رشته دیگه ای با سفارش دوستت رفتی یاد بگیری اسه بیا اسه برو رو هم نده امسال این اقا با این سن دنبال دخترای سن پایین برای رفع نیازن

چقدر سخت میگیرینمیدونم رشتت چیهولی اگر دانشجو پرستاری هستی تمومه این ماه کاراموزیتوناگر رشته دیگه ای ...

راستش خیلی باهاش رسمی برخورد میکنم اون خیلی خودمونیه ولی من رسمی صحبت میکنم

روز ا‌ولی که رفتم فامیل دوستم شک کرد به دوستم گفت این اقا زیاد دور و برشه منم بهشون گفتم عمرا بابا اشتباه میکنین

و دفعه دوم اصلا دیگه اطرافم نبود زیاد 

یبارم برگه میخواستم بهش بدم چشم تو چشم شدیم

یه لبخند ملایم زد منم زدم ولی همچنان رسمی برخورد کردم و همشم کنار هم نبودم یبار کلا این اتفاق افتاد که کاش نمیوفتاد

نه شوخی نه جلف بازی هیچی هیچی بینمون نشد

اینجور ادما زبون چرب و نرم دارن سعی کن نزدیکش نشی که گرفتار میشی

خیلی ناراحتم حس میکنم مقصر بودم تو این قضیه

عذاب وجدان و حس گناه دارم با اینکه کاملا محترمانه باهاش رفتار کردم ولی فقط یبار به هم لبخند زدیم و چشم تو چشم شدیم سر این دارم همش به خودم میگم خاک تو سرت