2777
2789
عنوان

از نامزدم چند هفتست جدا شدم

418 بازدید | 38 پست

این مدتی که باهم بودیم خیلی اذیتش کردم لجبازی های شدید میکردم و ... اما با این حال خیلی شرایطش درک‌ میکردم شهر دور بودیم با این حال میگفتم زیاد تو این راه ها نرو و بیا تولدم نیومد شهرمون ازش پول نمیگرفتم هیچوقت

الان چندهفتست جدا شدیم بعد جدایی بهم‌ پیام دادیم گفت ما درست نمیشیم و دیگه گذشت تا چندمدت پیش ...

چند مدت پیش بهم‌ پیام دادیم درمورد برگشت بود گفت بهم سه هفته فرصت بده حالم بهتر بشه باز باهم باشیم منم گفتم اگر منو واقعا میخواستی نمیگفتی سه هفته میگه تو درکم نمیکنی من حالم‌ خیلی بده بهم فرصت بده 

حالا نمیدونم چکار کنم اون شب خیلی گیج‌ خواب بودم گفتم باشه نمیدونم برگشت بهش چی بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین نمیخوام ناراحتت کنما بر اساس تجربه میگم

سرش گرمه که میگه ۳ هفته دیگه بهم برگردیم

وگرنه اگه واقعا میخواستت که دست دست نمیکرد

عشق و حالش به راهه دیده تو هم زن بسازی هستی گفته بذار اینم باشه بعدا میشه زنم کاریم ب کارم نداره

توروخدا گولشو نخوریا😑💔

ببین نمیخوام ناراحتت کنما بر اساس تجربه میگمسرش گرمه که میگه ۳ هفته دیگه بهم برگردیموگرنه اگه واقعا ...

نمیدونم پسر اینجوری نبود همیشه میگفت بیا تو اکانتم

نمیدونم والا

خودمم میگم‌ اگر میخواستم دست دست نمیکرد

نمیدونم پسر اینجوری نبود همیشه میگفت بیا تو اکانتمنمیدونم والاخودمم میگم‌ اگر میخواستم دست دست نمیکر ...

من توی یه رابطه ای بودم که همه رو اسمش قسم میخوردن از پاکی سر به زیر و به ظاهر همه چی تموم

ولی همینجوری شل کن سفت کن داشت

اخرسر فهمیدم فقط با مامان من نیست

ببین اول زندگی کسی یکیو واقعا بخواد ترس از ،از دست دادنش رو داره

حتی اگه خیانتی هم نباشه علاقه اش به اندازه ای نیست که استرس از دست دادنت رو داشته باشه

یعنی چی که برم حالم خوب شد بیام؟دقیقا پارتنر قبلی منم میگفت من نیاز به تنهایی دارم میخوام برم تو غار تنهایی هام که با خودم کنار بیام

بعدا فهمیدم غار تنهاییش یه استعاره از تو بغل دخترا بودن بوده!

ارزشت خیلی بالاتر از این چیزاست دختر🥺ولش کن بذار بره؛بذار بفهمه چی از دست داده❤️

یعنی بعد ۳ هفته برگشت باز باهاش اوکی بشم؟اگه میخواستم اینقدر طولش نمیداد

اره ماهی هر وقت از آب بگیری تازه هست برو مشاوره اگه پسر کاری خوبیه اهل زندگی فرصت بده