2777
2789

بچه ها نمیدونم من حق دارم ناراحت بشم یا نه ؟ شما ها نظر بدین من بببینم ایا حقم دارم یا نه

ماجرا از این قراره که 

چند روز پیش یه مهمونی دعوت بودیم که حدود ۱۵ نفر اینا بودیم منم با خونوادم یعنی مادر و خواهرم و زندایی و….و یه عده غریبه 

خلاصه بحث خونواده شوهر بود هر کی یه چیزی میگفت مخصوصا خواهرم ( فقط شکایت خونواده شوهرشو داره) هی همه حرف زدن من ساکت بودم تا اینکه به من گفتن تو‌چی راضی هستی و اینا 

منم فقط یه کلمه گفتم اره خداروشکر راضیم فقط یه جاری دارم که بشدت من هر چی میگیرم یا میپوشم تقلید میکنه و باید عین اونو بخره و بپوشه 

یکیش جاریمو میشناخت گفت عهه اونکه اهل فلان روستاس اون جاریت( من نذاشتم ادامه بده ) گفتم بله فقط این عادتش اذیتم میکنه نذاشتم توهینی چیزی بکنه 

خلاصه یکی برگشت گفت مگه جاری شو دیدی اونم گفت اره لولش خیلی پایینه و…

ادامه دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند نفر گفتن عکسش و داری نشون بوده گفتم والا ندارم اروم گفتم وایسا ببینم پیجش هست پیدا کردم تا نشون بدم 

خواهرم از اونور حلوی جمع بلند بلند گفت حالا از قصد یه عکس بدشو نشون میده 

خار و ذلیل شدم یعنی چی این حرف ؟؟؟ فک میکنه منم عین خودش خبیث و بدجنسم  و عین دلقک فقط ادای خونواده شوهرشو درمیاره 

خلاصه قلبم خیلی خیلی شکست 

این حرفش یعنی چی اخه؟؟؟؟؟ شما بودین ناراحت میشدین؟ 😔😔