2777
2789
عنوان

خودکشی جوونای شهرمون

147 بازدید | 16 پست

تو شهری که هستیم خیلی خودکشی زیاده دائم یکی خودشو میکشه و خبر خودکشی یکی به گوشمون میرسه خسته شدم 😭😭دلم واسه جوونی همشون میسوزه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

کاهی وقتا درد اونقدر زیاد میشه که آدم به هر چیزی فکر میکنه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنیا و آدم هایی که زنده بودنمون براشون ارزش نداره مردمون هم  بی ارزش ترین چیزه برا آدما

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

دنیا و آدم هایی که زنده بودنمون براشون ارزش نداره مردمون هم بی ارزش ترین چیزه برا آدما

خیلی روزگاره بدی شده خیلییییییی همین آدما باعث میشن که یکی به مرز خودکشی برسه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
والا ما هم مرده های متحرکیم وگرنه خیلی وقته مردیمدلار شد ۷۶ زنده موندنمون جون کندنه😑😑😑حسرت همه چی ...

قدر سلامتی خودت و خونوادت و بدون 

مریضی برترین درده 

آدمو به مرده متحرک تبدیل میکنه

خیلی روزگاره بدی شده خیلییییییی همین آدما باعث میشن که یکی به مرز خودکشی برسه

تنها جونشو از دست میده

وگرنه چن سال دیگه آدما حتی اسم کسی رو که مرده هپ از یاد میبرن

خب علتش چیه؟همه مشکل اقتصادی داشتن؟

نمیدونم واقعا جشونه خیلی‌هاشون مشکلشون اقتصادی هم نبوده یکی از زحمت زیاد یکی بخاطر کتک خوردن از باباش هرکیو بخاطر یچیز گفتن خودشو کشته حالا خدا از دلشون باخبر بوده که دلیل اصلیش چیه 😭

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️