2777
2789
عنوان

رفتم مامای خصوصی بگیرم برگشت گفت مجبور باشم تهدید هم میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 98 پست
بخدا از لحظه ای که از پیشش اومدم بیرون تپش قلب گرفتم رفتم تو فکر‌شوهرم‌دستمو گرفت گفت چیشده چی‌گفت م ...

آخه داغون چرا عزیزم چقدر سخت میگیری میخوای بری عوضش کنی همین 

اصلا سخت نیست امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتومن عزیزم

ممنونم عزیزم

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

وقتی میگ ۵ سانت بشی یعنی ۲۰۰ نفر بیان با دست ور برن باهات و ..‌‌‌اون ی ساعت آخر میخام صد سال سیاه نب ...

اره بخدا 

بهش میگم کپسول ضد درد میخوام‌

میگه واسه چیته هیچ تاثیر نداره 

فقط منگ میشی

گفتم من میخوام‌خب  هزینه اش هر چیه دوبرابر میدم‌

میگه نه مونده به اینکه دکتر‌ تایید کنه یا نه

اخه این چه وضعشه 

به شکر خوردن افتادم دیگه من غلط کنم‌باردار بشم

بجا اینکه روحیه بده بهت 

کاش عوضش میکردی این آدم بد اخلاق  ک از الان اینه کلی خاطره بد و اعصاب خوردی برات می‌ذاره 

من رفته بودم بیمارستان بالا سر بچه خواهرم دوتا پرستار بودن انقد بداخلاق انقد منو اذیت کردن هنوز یادمه کاراشون ولی یه خانوم بود انقد خوش اخلاق و مهربون آدم کلا ازش روحیه می‌گرفت 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
اره بخداااارک‌و صاف گفت مجبور بشم تهدیدت هم میکنم یعنی داد میزنم سرت

عزیزم احساس میکنم اینجوری گفته ک نهایت همکاری رو داشته باشی 

اخه من اولش ماما هرچی میگف بس درد داشتم گوش نمیدادم بهش تا ک تهدیدم کرد گف اگ همکاری نکنی بچه خفه میشه دیگه همکاری کردم

بجا اینکه روحیه بده بهت کاش عوضش میکردی این آدم بد اخلاق ک از الان اینه کلی خاطره بد و اعصاب خوردی ...

زنی که داره زایمان میکنه فقط دلسوزی و محبت میخواد وگرنه قرار نیس که بچه رو از تو‌شکمم بکشه بیرون یا معجزه کنه برام

ایشون ببخشیدا با سگ هار فرقی نداشت