2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو سینک ظرفشویی دهنشون رو میشورن🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 187 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه ادم با قاشقی که تودهنت میکنی توی همون ظرفشور میشوری پس مسواک زدن چه فرقی دارم بعدم یک آب و کف میزیزه توش دیگه چیه مگه بعرم مگه آدم هر وقت بخواد چیزی اون تو بشوره قبلش سینک رو نمیشوره؟؟ مرغ رو که به کف سینک نمیمالن هم تو سبد شسته میشه هم قبلش سینک ضد عفونی میشه و میوه هم همینطور، چه فکرای عجیبی دارین که مسواک زدن چندشه مگه با دهنتون چیکار میکنین شما

کاملا حق داری مخصوصا بچه شستن 🫥🫥 

اتفاقا تو ایران من بیشتر دیدم تا کشورهای دیگه 

🤢🤢🤢🤢🤢🤢 

اه اه حالم بد شد 

اینجا یکی بود میگفت شوهرم تف میکنه تو سینک بینی شو میگیره🤢🫥

خیلیا میگن مسواک چیزی نیس درصورتی ک هس خیلیا خون میشه موقع مسواک میدونی تو ظرفشویی بشورن یعنی انواع ...

دقیقا حالا با اون اسکاچ ک میخوری همون میکروب می‌چسبه ب اونم بخوای با مایع ام بشوری

منم دستام رو روشویی میشورم.. بعدش که میخوام سالاد درست کنم.. چون دستم رو زدم به دستگیره ی دسشویی باز دوباره دستم رو تو سینگ میشورم... به نظرم اشکالی نداره🍁🧸🤎

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

منم داخل سینک مسواک میزنم دستم میشورم نه ازسرویس نه داخل سرویس مسواک بزنیم که گوه میکنیم نجس هس چه ف ...

چقد کثیف‌کاری میکنی حمومم روشویی داره اونجا مسواک بزن اگه هم نداره دسشویی بدت میاد حموم‌مسواک‌بزن میدونی دهن چقد باکتری جمع میکنه میکروبو الودگی داره حتی فوت هم میگن انتقال باکتریو میکروبه بعد مسواک میزنی

منم داخل سینک مسواک میزنم دستم میشورم نه ازسرویس نه داخل سرویس مسواک بزنیم که گوه میکنیم نجس هس چه ف ...

منم درکشون نمیکنم این حجم از وسواس رو، اینکه بچه رو تو سینک بشوری قابل قبول نیس، اما ظرفها و قاشق هم وارد دهن میشن پس کثیفن و نباید تو سینک شسته بشن. مسواک زدن تو روشویی دستشویی هم از نظر من چندشه مسواک تو اون محیط آلوده دستشویی قرار بگیره و بعد وارد دهن بشه تصورشم عذاب آوره. میوه و سبزی هم مستقیم تو سینک بنظرم نباید شست هر چقدر هم که سینک تمیز باشه بهتره تو یه لگن گذاشت و شست. دست هم اگه نجس نباشه چه اشکالی داره تو سینک شسته بشه وقتی ظرفهارو با دست میشوریم طبیعتا دستامونم آب میکشیم دیگه.

به نظرم کسایی که وسواس الکی دارن از همه کثیف ترن 

من خودم با کسی که ادعای تمیزی داشت و به شدت وسواس داشت یه ماه زندگی کردم 

ظاهر خونه تمیز و عالی ولی یه بار نشد لیواناش تمیز باشن بوی سیمیت میداد آدم حالش بهم میخورد که تو اون لیوان چیزی بخوره 

یا یکی دیگه بود مسواکارو میزاشتن تو سرویس بهداشتی 

ولی سرویس انقد کثیف و بو میداد که من حتی حالم بد میشد برم اونجا واسه سرویس