2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 59928 بازدید | 1509 پست
میدونید همسرشون مریض شده بودن و از نظر روحی و کاری مشکل داشتن الان مدت کوتاهی که یکم خوب شدن از طرفی ...

عزیزم منظورم این نبود که با همسرش قهر کنه یا رفتار بدی داشته باشه که بهشون فشار بیاد

منظورم این بود که خیلی نرمال باهاش رفتار کنه ولی روی عوض کردن خونه جدیت داشته باشه

توی این شرایط کوتاه اومدن به معنی همیشه کوتاه اومدن تا آخر زندگی هست

مطمئنا روی همسرش هم از لحاظ مالی فشاری نخواهد بود به همون دلیلی که گفتم

🦦

کسی اصلا به ایشون نکفته خونه شون نره. فقط گفتن قشنگ بررسی کن. حالا ‌که خودت گفتی میرم و یک هفته وقت تعیین کردین اقلا سبک نشی.همین.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منظورم این نبود که با همسرش قهر کنه یا رفتار بدی داشته باشه که بهشون فشار بیادمنظورم این بود ک ...

موافقم

در مورد خونه این دیگه نظر استارتر دوست داره از اونجا برن البته این خونه هم به اسم همسرش گفته ۳دنگشم به نامت میکنم فقط ۱سال و نیم بمونیم ولی الان که خودشون دوست دارن نمونن

پیدا کردن خونه زمان بره و به تنهایی نمیشه باید دونفره باهم بگردن اگه همسرش نظرش قطعی باشه استارتر میتونه برگرده و باهم بگردن یجایی پیدا کنن ازش دوری نکنه

آهوانه جان بهت پیشنهاد میکنم اگر خونه ی مامانت یا هتل موندن واقعا برات سخته و اذیت میشی و واقعا برات مقدور نیست اونجا بمونی و جای دیگه ای هم نیست، با دو تا شرط برگرد خونه، اولیش اینکه به همسرت بگی تا قبل از اینکه مامانش و خالش ازت عذرخواهی نکنن برنمیگردی توی اون خونه. خالش احتمالا اینکار رو انجام نمیده ولی مامانش حتی شده تلفنی از طرف خودش و خواهرش ازت عذرخواهی کنه، این دیگه "حداقل" ترین رفتاریه که میتونن در برابر اتفاقایی که افتاده و حرفایی که زده شده انجام بدن، و چیزی نیست که از همسرت بخوای و وقت گیر بودن و ناممکن بودنش رو بهونه کنه،

شما باید حفظ ارزش و شخصیت خودت اولویت باشه تا حفظ کردن همسرت و تو مشت گرفتنش!!

دوم اینکه برگشتنت حتما منوط به این باشه که طی نهایتا یکی دو ماه یه خونه ی دیگه پیدا کنید و هررر روز پیگیر این مسئله باش، دنبال خونه بگردین و متوجهش کن که واقعا پیگیر این مسئله ای و از موضعت کوتاه نمیای.

امیدوارم خیلی زود آرامش به قلبت برگرده عزیزم❤️

چقدررر دقیق و کامل مثال زدین و توضیح دادین👌🏻👌🏻👌🏻دقیقا بحث سر ارزشها و تفاوت ها و شرایط متفاوت ...

ممنون❤️❤️

احسنت به این تحلیل 👌👌👌👌

همیشه کامنت هاتون رو دنبال می کنم چون از هر کامنتتون کلی ایده می گیرم کلی یاد میگیرم...

کاملا مشخص هم کتاب خوندین هم تجربه های گرانبهایی دارین

من خیلی سپاسگزارم که این هارو با ما به اشتراک میزارید چرا که میدونم همین مطالب رو تراپیست بخواد بگه بابتش کلی هزینه باید پرداخت کرد

امیدوارم که بیشتر ازتون مطلب ببینم مشتاقانه پیگیرتون هستم❤️

ان شاالله خیر پیش بیاد. از،بس خوب توضیح میدین حقیقتا زبانم در دهان باز، بسته است💐

لطف دارین❤️❤️

فکر کنم اینجا اگر کسی پیام های شمارو دنبال کرده باشه متوجه میشه چقدر دلسوز و مهربون و دوست داشتنی هستین و همیشه خیلی خوب و درست راهنمایی میکنین

خانوادتون خیلی خوشبخت و پرسعادتن که شمارو دارن منم خیلی خیلی خوشحالم بواسطه اهوانه عزیز با شما اشنا شدم❤️

لطف دارین❤️❤️فکر کنم اینجا اگر کسی پیام های شمارو دنبال کرده باشه متوجه میشه چقدر دلسوز و مهربون و د ...

اونقدر هم خوب نیستم نمیدونم چی بگم بهتون اما یک دنیا سپااس دلم رو شاد کردید برای سلامتی و خوشبختی تون دعا می کنم. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست