دقیقا این حرفو من گفته بودم که همه باتوجه به زندگی و شرایط خودشون نظر میدن
چرا اینو گفتم؟
بخاطر اینکه من بااین گفته ها و شنیده ها ونظرات زندگی کردم و تجربه کردم
استارتر از خاله شوهرش تهمت شنید من دقیقا از خاله خودم تهمت شنیدم
چرا؟ چون خاله من چشم نداره بالاتر از خودش ببینه وقتی دید زندگی من از دخترش بهتره خواست با این تهمتا کاری کنه همسرم منو طلاق بده ولی خب اخرش چیشد خودشو جلو خانواده و همه فامیل خراب کرد همینم شد که سبب خیر شد اتفاقا الان ۱۰ ساله که قهریم باهاشون و اراااااامش اومد تو زندگیمون
یا اینکه من و همسرم تا یه بحث کوچیک میشد بینمون خانوادم میگفتن طلاق بگیر ولش کن فلان و از این حرفا
نه شوهر من اخلاقش با بابام یکی بود که مادرم برا من نسخه میپیچید جداشو نه زندگیم شبیه مامانم وبقیه بود که بشینم به حرفا و گفته های اونا گوش کنم وطبق زندگی ای که اونا تو تصوراتشونه پیش برم در صورتی که زندگی پستی و بلندی زیاد داره قرار نیست من همش برم قهر یا خونمو ترک کنم یا سریع جا بزنم و فکرکنم به اخر خط رسیدم
الانم میدونم استارتر زندگی و شوهرشو خیلییییییی دوست داره و حتی بیش از اندازه دلتنگه دوستان بجای اینکه استارترو اروم کنن و کاری کنن بره پیش شوهرش و این دوری تمام بشه و... هی اتیشو تندتر میکنن و هی میگن نه بمون هتل - نه خونه نریااااا تا خونه بگیره نه برنگردیاااا فلان کن و بمان کن
خب بابا اون خونه مال استارتر و همسرشه بنام همسرشه
حالا هرکی میخواد خریده باشه مهم اینه الان بنام همسرشه و مالشونه
مادرشوهر و خاله شوهر چرا این حرفارو میزنن چون حسودن چون سوختن چون چشم ندارن رفاه عروسشون ببینن
استارتر چرا باید از خونش دور بشه !!! ادمای اضافی رو بجاش از دورش پاک کنه حالا هرکی میخواد باشه
اگه ادم بخواد اینجوری فکرکنه پس خونه ای که از بنگاه معامله میکنیمم مال ما نیست ما بنگاه داره
(استارتر همسرت اگه تماس گرفت یا اومد دنبالت برو سر خونه زندگیت دوری و جدایی جز اسیب چیزی نداره)
تا تمام شدن موقعیت همسرت صبر کن عجله هم نکن برای خونه پیدا کردن ، یکسال و سه ماه داره چشم بهم بزنی تمام شده بعد انشالا میرین جای دیگه
تا این مدتم با خانواده شوهر رفت و امد نکن
فضولاهم خواستن بیان خونت رودبایستی رو بزار کنار بگو خونه نیستیم
بگو مسافرتیم الکی بگو شرایط مهمانداری نداریم
زندگی رو به خودت و همسرت تلخ و سخت نکن (برگرد)