2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 56776 بازدید | 1501 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها توروخدا به نظرتون خوب حرف زدم؟ الان همش نوشخوار ذهنی دارم. همش میگم کاش محکمتر بودم کاش نمیذا ...

بخدا خیییلی خوب صحبت کردید و واکنشاتون هم عالی بوده

چرا نذاری سوار ماشین بشه یا نذاری بوست کنه؟ این همه راه اومده اونجا منتظر مونده تا بیای پیش ماشینت ،کار خوبی کردی اجازه دادی.من خیلی خوشحال شدم و حال کردم با رفتارتون و مدل صحبت کردنتون عالی بودی

اره کاملا درست میگین تمام تلاشم رو میکنم رو حرفم وایستم امیدوارم خامم نکنه

عاشقی عزیزم😅عاشق همسرتی و نمیتونی منکرش بشی

عشق همون اندازه که میتونه قشنگ و دلگرم کننده باشه و بهت قدرت بده، میتونه یوقتایی بندازتت تو مسیری که پوستت کنده شه!

هرررر حرف عاشقانه ای که زد، یادت بیار اون شبو و کوتاه نیا! 

نمیخوای که کوه بکنه واست، میخوای خونه رو عوض کنه

اره کاملا درست میگین تمام تلاشم رو میکنم رو حرفم وایستم امیدوارم خامم نکنه

عزیزم الان که باهات هم نظر بوده،گفته اگه بگی خونه هم بگیریم اوکیم فقط تصمیمت بگیر و ازت پرسید بهش بگو 

عاشقی عزیزم😅عاشق همسرتی و نمیتونی منکرش بشیعشق همون اندازه که میتونه قشنگ و دلگرم کننده باشه و بهت ...

واقعا فکرشم نمیکردم خانوم دکتر بره خونه مادرشوهر ...

از اولم نباید قبول میکرد 😓😓😓

تقصیر خودشه که از همون اول شرطشو نگفته ... هنوزم تو تاپیک هاش خودشو از شوهرشو و خانواده پایین سطحش کمتر میبینههه ای وااای😓😓😓

نمیدونه مادرشوهرای ایرانی چجورین ینی🫤

اره الان گفت فکراتو بکن بهم بگو بهش میگم که برای این مدتم خونه مستقل میخوام

عزیزم دکتر سید محسن فاطمی 

راجع بهش تحقیق کن اگه دوست داشتی ازشون مشاوره بگیر 

فقط میدونم ایران نیستن آنلاین مشاوره میدن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

ضمن اینکه عزیزم امشب همسرت یجورایی توجیه کرد رفتارشو😅رفته فکراشو کرده دیده چه گندی اون شب زدن میگه شوکه شدم و صدای منو نشنیدی! خب تو هم صداتو میبردی بالاتر که من بشنوم! 

یعنی چی با خالم دهن به دهن نشو؟🫤 احترام آدم دست خودشه،خالت خیلی بیخود میکنی این حرفا رو میرنه

قرار نیست بخاطر عشقشون به این پسر، شخصیت و احترام تو رو اونم با این حرفا🤦🏻‍♀️ از بین ببرن

حالا تو که این حرفا رو پذیرفتی، در حالیکه من حداقل چند تا راه میتونستم بگم که میتونسته اون شب رو مدیریت کنه، ولی سر خونه هیچ حرف و بهونه ای رو ازش ‌نپذیر

باور کن کسی که دیروز رو بهت تبریک نگفته، امروز هم نمیگفتی رفتم، بازم نمیومد، چون احساس خطر نمیکنه! الانم بفهمه تو واقعا نمیای تو اون خونه یه کاری میکنه، نگران نباش، تیمشون یه فکری میکنه😒

من نظرم اینه ک این مدت  تو همون خونه باشسد چون خونه خودتونه حالا اگ بنامش نبود فرق میکرد ولی وقتی بنامشه دیگ خونه شماهه فقط ازش بخواید رفت و امد خانوادش مدیریت شده باشه  مادرشم ک داره میره میمونه یه پدرشوهر 

واقعا دردسر های جابه جایی اینکه شاید نتونین خونه به خوبی خونه خودتون بگیرید و اینکه یه سری وسائل از قبل تو خونه بوده و خانواده شوهر گرفتن اونارو نمیتونین ببرید باید وسایل جدید بگیرین و فشار مالی اینکه شوهرت کلا تا حالا تو فشار مالی نبوده     بنظر من تصمیم احساسی هست رفتن از خونه 

و جلوی همون خانواده شوهر نشون میدید ک اینجا خونه شما نیست در صورتی ک هست