2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58195 بازدید | 1506 پست
منم مطمئنم بگم خونه دیگه میخوام شوهدم از طریق پدرش جور میکنه

استارتر اجازه بده این شوهر تو یه جا سختی بکشه که بفهمه زندگی مشترک یه مسئولیت هایی داره، کسی باهاش زندگی میکنه یه غرور و شخصیتی داره! هر کی از راه رسید نباید دهنشو باز کنه، یک بار فقط یک بار تو سخت بگیری خودش حواسشو جمع میکنه که جلوی دهن خالشو بگیره!!

اصلااا هم نگران نباش، باباش هست، مامانش هم ببینه تو کوتاه نمیای پول میدن تو فشار و سختی نمیره، ولی همشون میفهمن که باید حواسشون به تک تک حرفها و رفتاراشون باشه

اره این یه گوشه ذهنم بود که اگر این فشار مالی باعث افسردگیش بشه چی

مطمئن با‌ش نمیشه. یعنی اصلا فشار مالی قرار نیست بیاد 

ولی تا کی قراره زیر یوغ مادر پدرش باشین؟ 

ماهم خونه مون رو تا دو سال اول پدر و مادر همسرم داده بودن.. با این تفاوت که غیر مستقیم اینو میگفتن که این خونه ی همسرم نیست و یه روزی باید از اینجا بریم.. خیلی خیلی هم از ‌شهرستان میومدن خونه ی ما 

منم شوهرمو به بهانه ی خوب نبودن محلش مجبور کردم از اونجا پاشیم.. رفتیم یه خونه رهن کردیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره این یه گوشه ذهنم بود که اگر این فشار مالی باعث افسردگیش بشه چی

دقیقا الانم خیلی تحت فشار برای درساش چجور بره شیفت وایسه،متاسفانه وقتی زیاد به سختی بیوفتن و اذیت بشن حالشون بد میشه مثل وضعیتی که این مدت داشتید

استارتر اجازه بده این شوهر تو یه جا سختی بکشه که بفهمه زندگی مشترک یه مسئولیت هایی داره، کسی باهاش ز ...

بارش حرف حق🌸 خب اره استارترجان بذار تکانی بدن به خودشون. بلرزن بترسن ازت... دفعه دیگه عمه ش نیاد باز...هر جیزی هزینه ای داره ، تاوان اون حرفها هم سنگین و باید دودش  تو چشم اونها هم بره.این چند روز اینقدر اذیت شدی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بارش حرف حق🌸 خب اره استارترجان بذار تکانی بدن به خودشون. بلرزن بترسن ازت... دفعه دیگه عمه ش نیاد با ...

اخه دودش تو چشم خاله نمیره که 

خاله ش احساس قدرت میکنه که رفتم دو کلام حرف زدم از خانه و کاشانه ش هم بیرونش کردم 

اینا الان باید خاله رو وادار به معذرت خواهی برای توهین و دخالتاش کنن 

تو این شرایطشون ماشین فروختن و اجاره خونه و .... گل به خودیه در واقع 

آدم که خودش سم نمیخوره تا دشمنش بمیره 

باید دشمنو از ریشه خشکوند !

حتی اگر دوباره خونه رو باباش بخره باز بلیط برنده دست خودته چون میگی من که از خونه پدرت بلند شدم اینو همسرم گرفته اونم به خواست من‌، دیگه پشت صحنه ش رو چکار دارم مهم اینه پشت پا زدم به اون خونه 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست