2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58185 بازدید | 1506 پست
بچه ها کلا از دست خودم ناراحتم احساس میکنم به اندازه کافی جدی نبودم همه چیز رو نگفتم

همین که الان هتل هستی یعنی جدیت تمام

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها کلا از دست خودم ناراحتم احساس میکنم به اندازه کافی جدی نبودم همه چیز رو نگفتم

عزیزم چرا همیشه از خودت ناراحتی و خودت سرزنش میکنی؟

اینایی که تعریف کردی بنظر همه چیز کامل گفتی و همه مسائل بیان کردی و به نتیجه هم رسیدید 

بعد گفت بهم بوس بده مقاومت نکردم. اعصابم خورد شد. الان جدی نمیگره

نه بابا با یه بوس مگه میشه جدی نگیره این دیگه به خودت بر میگرده که از این به چه جور رفتار کنی شل بگیری اونم جدی نمیگیره

خانمش رفته هتل فک میکنی براش سخت نیست

بیش از اندازه نسبت به خودت بی رحمی و انتظار بالایی داری،همینکه گریه نکردی همینکه دوباره گول حرفای عاشقنرو نخوردی عالی بودی،اینکه پای خواستت موندی عالی بوده ،انقد ایراد نگیر از خودت!

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

چند وقت دیگه هم که مادرشوهرت برای چند ماه دور میشه همه چیز خیلی بهتر میشه خیالت راحت

کلی فرصت داری همسرت رو بیشتر جذب حودت کنی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بنظر من خوب گفتی و کافی بوده.همونقدر که نیاز داریم شنیده بشیم باید به شنیدن همسرمون هم اهمیت بدیم..عزیزم شما هم به حرفاش فکر کن و نیازهاشو ببین تا تعامل مثبتی باشه.به این دلیل حس میکنی نتونستی کامل بگی ک همسرت اون برخوردی انتظار داشتی انجام نداده .فکر میکردیم قطع ارتباط خیلی اصرار بخواد سریع موافقت کرده یا خونه با اکیپ ستاره ارتباط نداشتن

تمام خط قرمزهاتو قبول کرده 

بنظرم خوشحال باش

اخرش قبول نکردم گفتم من برنمیگردم تو اون خونه اونجا خونه من نیست و ... مادرت هر لحظه میاد خاله‌ت اون ...

عزیزم، اینا هر ۳ نفرشون! باید بابت حرفایی که بهت زدن به دست و پات بیفتن...ولی خب حالا که احتمال میدم اینکار رو مامان و خالش نمیکنن، حداقل کاری که شما باید انجام بدی اینه که تحت هیچ شرایطی دیگه تو اون خونه زندگی نخواهی کرد

ازت خواهش میکنم سر این مسئله کوتاه نیا !! 

یه بار که تاوان حرفای مفتشونو دادن دیگه دهن گشادشونو میبندن و میشینن سرجاشون!

عزیزم امشب خییلی خوشحال شدم 

خداروشکر به نتیجه رسیدید ان شاالله همه چیز روز به روز بهتر میشه💕آفرین که قشنگ مدیریت کردی و خوب صحبت کردی و خداروشکر با هم یه نظر داشتید و به توافق میرسید 

فقط روی دوست داشتن خودت و اعتماد به نفست کار کن چون خیلی شخصیتتون عالیههه💖

این حرف همسرت باعث میشه ادم به بقیه ی حرفاش شک کنه ،چون همین دو شب پیش دعواتون سر این بود که خجالت م ...

نکته مهمی بود.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست