2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 52211 بازدید | 1462 پست
انتظار داشتم تا الان شوهرم از نگرانی ده بار بهم زنگ زده باشه

عزیزم بهت گفتم ک واسه اینکه اونجوری بشه که خودت میخوای باید صبر کنی شاید به زودیا نشه ولی در نهایت میشه 

اعتماد به نفست و بالا ببر انقدر خودتو و قبول داشته باش ک بدونی اونه که در نهایت دنیال تو میوفته و اگرم نیوفته تو کس خاصی و از دست ندادی اون تورو از دست داده 

پس صبر داشته باش زمان همچی و حل میکنه عجول نباش

اینایی ک میگم حرفای کلیشه‌ای نیست اینارو با چشمام توی کلی از زندگیا دیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتظار داشتم تا الان شوهرم از نگرانی ده بار بهم زنگ زده باشه

خب مادرشو جلو فرستاده

که این نشون میده نگران ولی خیلی بده که خودشون اقدامی انجام نمیدن

حالا که تا اینجا آمدی سفت و سخت پیش برو و حرفت رو بزن

بچه ها پدرشوهرم زنگ زد. جواب دادم. یعنی هول شدم جواب دادم نمیخواستم. فقط پرسید خوبی چیکار میکنی، اوضاع میدونم خوب نیست، توکلت به خدا باشه، حرف بزنید با شوهرن و تو مثل دخترمی. شوهرت خیلی اشفته‌ست و از این حرفها

به هیچ عنوان با مادر شوهر راجع به اختلافتو حرف نزن چون احتمال داره ناراحتی ها بیشتر بشن حرف حرف میاره شما هم بزار امادگی رویارویی هم با مادر شوهرت داشته باش هم شوهرت حرفاتو اماده کن سعی کن گریه نکنی و از خواسته هات کوتاه نیایی الان خوب موقعیتیه که خودتو نشون بدی و دخالت بقیه رو کم کنی 

بچه ها پدرشوهرم زنگ زد. جواب دادم. یعنی هول شدم جواب دادم نمیخواستم. فقط پرسید خوبی چیکار میکنی، اوض ...

خوب کردی جواب پدرشوهرتو دادی اینطوری مادرشوهرت میفهمه که ازون ناراحتی و جوابشو نمیدی 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بچه ها پدرشوهرم زنگ زد. جواب دادم. یعنی هول شدم جواب دادم نمیخواستم. فقط پرسید خوبی چیکار میکنی، اوض ...

کار خوبی کردی جواب دادی چون پدر شوهر بی احترامی نکرده که تو بخواهی جواب ندی 

کار خوبی کردی از خونه رفتی الان تکاپوشون بیشتر میشه بزار بفهمن هر وقت قرار شد با تو حرف بزنن اول فکر کنن شما خانم دکتر هستین باید مثه یه خانم دکتر باهاتون حرف بزنن

ای کاش میگفتیدخاله شون  بد ترین تهمتا رو بهم زدن کلی خانواده ام رو به سخره گرفتن 

در صورتی که نه چیزی از‌من نه خانواده ام نمی‌دونستن 

خاله شون بهم تمت زدن نه شوهرم نه مادرشوهرم هیچ حرکتی نکردن

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

خوب کردی جواب پدرشوهرتو دادی

اونکه با شما دشمنی نداشته که جوابشو ندی 

اتفاقا باعث شد بدونی الان همسرت تو‌چه وضعیتی هستش و من مطمئنم همسرت نهایتا یکی دوروز دوام بیاره بعدش میدوه میاد سراغت فقط یکم دیگه صبوری کن 

شوهرت فک کرده دیگه کار تمومه 

به خاطر این خودش نیومده جلو 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

عزیزم خ خوب کردی جواب دادی تو قصدت طلاق نیست که بخوای تیشه به ریشه همه چی بزنی

اما وقتی جواب دادی کاش باهاش صحبت میکردی اونو طرف خودت میوردی

بلاخره اون نمیاد طرف خواهرزنشو بگیره 

شما میگفتی باباجان من از شما جز محبت ندیدم

اما بمن توهین شد بی احترامی شد 

مگه نمیگین جای دخترتونم شما میزارین یکی به دخترتون این حرفارو بزنه؟

شما جای پدرم شما بودین چکار می کردین؟

من مگه خونه و ماشین ازتون خواستم که خاله به من اون حرفارو زد؟

من نه خونه میخوام نه ماشین واسه من این چیزا ارزش نداره که بخاطرش مونده باشم

فکر کردم شاید شما پیش خاله دردودل کردین یا صحبتی شده گفتم اگه اینطوریه خود شوهرم بگرده دنبال یه خونه کوچیک هرچی  باشه که باعث زحمت شما نباشیم