2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 48002 بازدید | 1407 پست
من دوست دارم شوهرم بیاد جلوچقدر مادرشوهرم پا در نیونی کنه

فعلا به این دوتا میس کال جوابی نده تا ببینیم چی پیش میاد 

عزیزم صبرت و بالا ببر شاید اون چیزی ک شما میخوای یه ماه یا چن ماه طول بکشه 

بعدم شوهرت احتمالا الان مادرش و فامیلاش پیشش هستن ازمونش و خوب داده فعلا داغه   بزار یکم بگذره نبودت حس بشه بعد میبینی چیکار میکنه

عزیز من اون خونه رو خودشون زدن به اسم پسرشون !! همون طوری که اون یکی رو برای دخترشون گذاشتن الان اون ...

به اسم پسرشون اما منتش سر آهوانه اس!!!

به اسم‌پسزشون اما هروقت دلشون بخواد پا میشن اونجا اطراق میکنن!!

به اسم‌پسرشون اما فقط به اسمشه و همچنان خودشون رو مالک میبینن!

شما اگه ایشون رو دنبال کرده باشین متوجه می شدید که هربار نبوده!!!بارها و بارها دعوا کردن بحث کردن اهوانه کوتاه اومده گذشت کرده تو خونش مونده!!!!!مونده که همسرش خط قرمزهارو رد کرده و گفته عههه بازم میبخشه!

بعد این بار بحث نبوده کشتن هویت بوده!!!!

نه کی گفته دوباره هم دور ازجون اگر این اتفاق بیفته  قرار قهر کنن از خونه بیرون برن؟

دوباره دیگه جوابش قهر نیس جدا شدن !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی مردی در دعوا سکوت کنه اونهم همچییین دعوایی به مثابه تاییدِ دیگه. یک کلام مرد حسابی بگو نهه اصلاا آهوانه قبل ازدواج  نیومده خونه من!!! این حرفها چیهه!!! انگار خودشم یادش رفته!  یا میگفت: زندگی مادرخانم من بشما چه خاله. من دیدم خانمم رو کجا سوار و پیاده می کنم اما خواستمش چون اصیل و نجیب بود عاشق صورت و سیرتش شدم. الان چته خاله. فقط توصیه همیشگیم گریه نکن حرف بزن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اهوانه عزیز همینطوریم احساس شکست و ناامیدی و مقصر بودن میکنهچرا باید بخاطر کار درستی ک کرده و از نج ...

بله من نگفتم که مقصره! آیا همچین پیامی دادم؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نه درجواب تایید حرف شما زدم مقابله با صحبتتون نبود

چون حقیقتا از قلبم و مادرانه دلم براش شورشه. و از خداوند خوبی ها طلب خیر دارم. 

من دوست دارم شوهرم بیاد جلوچقدر مادرشوهرم پا در نیونی کنه

شاید شوهرتون میترسه باز پسش بزنید مثل دفعه قبل و چون میدونه احترام مادرشو نگه میدارین از مادرش خواسته اینکارو بکنه البته خودتون بهتر میشناسیدشون

اهوانه الان کار داری بعدا پیامها عصر تاالان همگی رو بخون .غذا هم بخور جون و قوت داشته باشی حرف بزنی. تا زنگ زدن دستات نلرزه دیگه سفارشت نکنم. من رفتم بااجازه. ان شاالله زندگیت پرطراوت و شاد و عمیق شکل می گیره و دیگه کجدار و مریز نیست که مستاصل بشی. بذار یکم طول بکشه هم درست بشه اون شوهر مال خودته زندگیم مال خودته غصه نخور. تلاشتو بکن به خدا توکل کن؛ اون کارها رو گفتم انجام دادی؟ الان یک ایه الکرسی هم بخون ارامشمیگیری به منبع نور وصل میشی دلت گرم میشه.

اونوقت عزت نفسش چی میشد، میگفتن هرچی ننگ و بی ابرویی بود بهش چسبوندیم اما دو دستی چسبیده به این خون ...

دقیقا موافقم

خیلیا میگن نباید میرفتی

وقتی اونهمه توهین شنیده چرا نره؟!

وقتی علنا هی میگن خونه ما خونه ما چرا نره؟

ادم شخصیت داره غرور داره چرا باید به هر قیمتی تحمل کنه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
دقیقا موافقمخیلیا میگن نباید میرفتیوقتی اونهمه توهین شنیده چرا نره؟!وقتی علنا هی میگن خونه ما خونه م ...

بله واقعا منم متعجم از کسایی که همچین حرفی میزنن!

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بچه ها سرکارم مریضامو کنسل کردم اصلا تمرکز ندارم منتظرم ۸ شه فقط بزنم بیرون

اهوانه جان نمیتونی با دوست صمیمی که باهاش راحت باشی بیرون بری،یکم حرف بزنید حال و هوات عوض میشه،خیلی تو تنهایی خودتو حبس کردی 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡