2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 39178 بازدید | 1095 پست
من قبول ندارم حرفتون رو همسرش شاید فکر کرده که واقعا زنش نیاز به تنهایی داره الان استارتر هست که قصد ...

اگر آقا فکر کردند قصدش فقط تنهاییه سه چهار روزِ تنهاست دیگه عزیزم. چرا الان مانع نشدن؟  وانگهی وقتی خانم دکتر گفتن میرم؛ ننوشت نه نرووو بمون همونجا فکر کن جاایی نروو نمیتونستت بهتر بنویسه؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شما حق داری که الان حالت بد باشه اما این تنها حالتی هست که تکلیف رابطه شما رو یکسره می‌کنه. یا درست میشه یا تموم میشه، اگر هم خدای نکرده تموم بشه صرفا بخاطر ترک خونه توسط شما نیست بلکه رابطه‌ای که نهایتا دو سال دیگه با بهانه‌های واهی دیگه از سمت همسرت قرار بوده تموم شه الان یه کاتالیزور پیدا کرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم قلبم داره میترکه از دلتنگیش

فدات بشم کاملا حق داری

خیلییی احساس بدی داری من متوجهم یکم بزار زمان بگذره اگه نشد اگه دوست داشتی با همه این شرایط برگردی راه حلش وجود داره

مثلا به بهانه وسیله ای چیزی برمیگردی خونه تا باهاش رو دررو بشی صحبت کنی یا حتی پا میشی میری بیمارستان

نترس قشنگم همه چی ب اخر نرسیده من معتقدم این ازمون متعهد بودن همسرته اگه نخواد که پشتت بمونه واقعا زندگی باهاش سراب یعنی تو هرلحظه باید منتظر باشی رهات کنه 

تو کم نبودی عزیز دلم از سرشونم زیادتر بودی

فک نکن فراموش میشی کسی که بارها و بارها شمارو به مادرپدر خوش تریجیح داده شمارو فراموش نمیکنه

تازه دو ساله ازدواج کردین ، اگه قراره با حرف و دخالت های این و اون  قهر کنی و تقی به توقی بخوره بری از خونه 

این ازدواج اصلا نمیتونه استحکام داشته باشه 

برای حل این مشکل باید یه فضای خصوصی ایجاد کنی که خودتون دوتایی با هم به نتیجه برسین ، جلوی دخالت بقیه رو بگیری 

شما الان رفتی ، همسرت که بلاخره میاد برای اشتی و شما رو بر میگردونه خونه ، ولی به چه قیمتی؟

این کار شما اثراتش تا سال های بعد میمونه 

یک زن هیچ وقت نباید خونش رو ترک کنه  ، اون خونه نه مال خالشه نه مال مامانشه 

واسه خودت و شوهرته 

تو با شوهرت مشکل داری اصلا قهر کن و دعوا کن ولی تو همون خونه انجام بده ، چرا باید بقیه بفهمن و آبروتون بره 

حرفاتون درسته ولی فک نکنم بعد به هفته این پیام میداد چونکه بعد یه روز از دعوا برگشت خونه و گفته بود ...

جواب نوشتم عزیزم پایین تر.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

حرفاتون درسته ولی فک نکنم بعد به هفته این پیام میداد چونکه بعد یه روز از دعوا برگشت خونه و گفته بود ...

نمیدونم جرا رو اسمتون نخورد.

امیدوارم قلبم داره میترکه از دلتنگیش

الهی بمیرم 

بارها تو این دلهره و استرس قرار گرفتم 

میدونم چه حالی داری 

.ای کاش میگفتی بیا خونه رو تحویل بگیر 

ولی چون نمیدونه کجا میخوای بری 

حتما نگرانت میشه 

تو هم جایی آنلاین نشو که فک کنه خدایی نکرده اتفاقی برات افتاده

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
تازه دو ساله ازدواج کردین ، اگه قراره با حرف و دخالت های این و اون قهر کنی و تقی به توقی بخوره بری ...

عزیزجان تقی به توقی نبودهاا

اگر آقا فکر کردند قصدش فقط تنهاییه سه چهار روزِ تنهاست دیگه عزیزم. چرا الان مانع نشدن؟ وانگهی وقتی ...

آخه استارتر  فرداش باهاش بد برخورد کرد .فک کرده دیگه نمیخواد ش

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
منم باشما موافقم که همسرش پیام نمیداد برو بیرون اما میدونین چیه؟مشکل اصلی حل نمیشد دوباره میشد قضیه ...

میدونید من حس میکنم اونطور راجب مشکلاتشون حرف نمیزنن یعنی استارتر سربسته میگه موضوع باز میکنه شوهرشم متوجه میشه یا نمیشه با چند تا حرف سعی میکنه قانعش کنه آخرشم استارتر با اینکه قانع نشده و براش حل نشده میگه باشه و کشش نمیده ماجرا. در صورتی که باید کامل راجب چیزی که ناراحته حرف بزنن و تا کامل قانع نشده و به خواسته ای که از  باز کردن اون موضوع و صحبت کردن راجبش نرسیده بیخیال نشه

عزیزم اینجا دوستان این چند وقت نظرات خوبی دادن.قبلا هم گفتم ما بسته به شرایط و تجربیات خودمون به شما راهکار میدیم شاید یکسری از آین نظرات فقط بر مبنای احساسات ما باشه

ولی یک نفر از دوستان گفتن شما در گذشته سختی های زیادی کشیدی تا الان وقتی در یک موقعیت اینچنینی قرار میگیری مستاصل نباشی منظور از لحاظ مالی بود واقعا حرفشون به جا بود

اگر آقا فکر کردند قصدش فقط تنهاییه سه چهار روزِ تنهاست دیگه عزیزم. چرا الان مانع نشدن؟ وانگهی وقتی ...

اصلا بگیم شوهرش همین طوریه که شما گفتید ، الان باید شوهرش رو ادب کنه 

با رفتن هیچی درست نمیشه  ، بحث ، بحث آبرو و شخصیت هم هستا ، الان این بره قهر کنه ، شوهرش تا بخواد اینو برگردونه کل فک و فامیل ( به لطف خاله) خبر دار میشن 

غرور شوهرش خورد میشه که زنش رفته 

خب اخرش به چه قیمتی ؟ بعدا مطمئن باش شوهرش کینه به دل میگیره و همین رو میزنه تو سرش که تو رفته بودی 

بعدش در اینده دیگه قهر کردناش اصلا جواب نمیده و واسه شوهرش عادی میشه ،  استارتر تا اخر عمرش هر دفعه میخواد بره از خونه ؟   

آخه استارتر فرداش باهاش بد برخورد کرد .فک کرده دیگه نمیخواد ش

مگر اون بچه ست که چون استارتر باهاش بد رفته کرده فکر بکنه دیگه نمی خوادش! ده بار اینجوری شده. اما چون کسی نمیفهمید حل میشد اما اینبار که پای خانواده اونها وسطه این طور سرد رفتار میکنه. اونشب هم اومده برای دیدن استارتر یا دیدن اوضاع که سالمه چطوره. حتی خود استارتر با توجه به سابقه خوب همسرش دیروز گمان میبرد کادو یا گل فرستاده اما نبود. معلومه کسی داره هدایتش میکنه. اما مثلا فردا پس فردا زنگ میزنه پیامکهای گرم میده . چون مودی رفتار میکنه. 

میدونید من حس میکنم اونطور راجب مشکلاتشون حرف نمیزنن یعنی استارتر سربسته میگه موضوع باز میکنه شوهرشم ...

نمی دونم شاید حرف شما درست و همسرشون متوجه نیستن

اما اخه ادمی که برادرزنش بهش گفته تو نازپرورده ای پدرت برات ماشین خریده جوری بهش برخورده ک کلا قطع ارتباط کرده

الان نمیتونه متوجه بشه توهینای خاله و مادرش فراتر از تحمل یه انسان؟

اگه فقط بحث بود خب میگفتم یه بحث ساده اس

اما خاله ایشون با توجه به حرفایی ک خود این آقا ب گوش خانوادش رسونده برگشته به نجابت ،اصالت و ..خانمش توهین کرده سکوت کرده!!!نه تنها اونارو بیرون نکرده بلکه سعی نکرده از دل همسرش دربیارع

نمیتونه درک کنه اینا چقد استخوان سوز؟

دیدی اینها از هیچ الگویی پیروی نمی کنن ! و آدمو گیج🥺 درسته. اونشب اومده بیا صحبت کنیم... دیروز روز ...

دقیقا رفتارا عجیبه…هر کسی یه رفتار داره همه آدما واکنشاشون مثل هم نیست.منم منتظر بودم همسر استارتر دیشب بیاد نیومد شاید خیلی از واکنش استارتر میترسیده ولی امروز هم از باشه ای که گفته بود تعجب کردم،شاید به قول شما می‌خواد غافلگیرش کنه.ان شاالله که مشکلشون حل بشه ما هممون خییلی دوست داریم زندگی خانم دکتر آرامش بگیره