2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 29274 بازدید | 794 پست

احتمال خیلی زیاد مادر شوهرت ازت پیش خواهرش بد گفته و در واقع اون روز شمشیر رو از رو بستن و باهم هماهنگ بودن.مقصر حال بد شوهرت تو نیستی عزیزم اون اینقدر ضعیفه که مسبب تمام این جریانات شده

عزیزم تو با این شوهر راه سختی رو در پیش داری.

هر روز یه ادا داره آقا 

پدر و مادرش هم نیستی که بخوای تحمل کنی

نه اگر متراژ بالای صد مار بخوام بگیرم همون سمت دریاچه میتونم بخرم.۷۰ ۸۰ متریم محله متوسط

بنظرم سمت دریاچه هم خوبه ان شاالله بعدا اگه خواستی یجای دیگه هم میخری ولی حتما خونه بخر 

بعدا دوباره ماشین میخری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم بهتره با شوهرت رو در رو صحبت کنی ح فاتو بزنی بعد بری هتل

در نهایت اوشون که تصمیم میگره میتونه شرط ها رو بپذیره یا نه‌ 

یا حتی به نظرم خونه رو بخر به خاله بفهمون خونه و دارایی اونا برات اهمیتی نداره میتونید توی خونه جدید زندگی رو ادامه بدید مشروط بر پذیرفتن شرطهای شما توسط همسر

[QUOTE=365358352]نه اگر متراژ بالای صد مار بخوام بگیرم همون سمت دریاچه میتونم بخرم. ۷۰ ۸۰ متریم محله 

خیلی هم خوبه 

هر چی باشه یه خونه واسه خودت داشته باشی 

عالیه 

فقط به نظرم پیش خانواده خودت مطرح نکن 

شاید بگن بده خونه رو ما بریم توش زندگی کنیم

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

خودتون بهتر میدونید در مورد خونه اگه دیدید وام سنگین و دیگه خیلی صفر میشید چون پس اندازه‌تون هم میخواید بزارید عیب نداره حتی متراژ کمتر بگیرید یعنی میگم‌یجوری نشه بعدش نگران بشید و اذیت بشید بخواید زیادتر کار کنید بخاطرش خودت خیلی خسته نکن

اخه چطور به شوهرم بگم بیا حرف بزنیم

مثلا یکم زودتر بگو من دارم میرم کلیدا رو میبرم بعدا بهت میدم احتمالا زنگ میزنه یا میاد خونه

و یا الانم میتونی بگی من فردا میرم و کلیدا رو میبرم…

احتمالا اینو بگی خودش فردا میرسونه بعد اومد خونه رو در رو حرف میزنی، نیاز نیست مستقیم بگی بیا حرف بزنیم

استارتر میبخشید یک سوال ؛ شما گفتی میرم اقا گفتند: نرو من میرم درسته؟ خب چرا اصلا بره؟ 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست