2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 31405 بازدید | 841 پست
حق داری منم همینطورم وقتی قهر اینطوری می کنم یاد خوبیاش میفتم و همش دنبال اینم خودمو مقصر جلوه بدم و ...

اره دقیقا هنوز گرمه

تازه مادرشوهرم یه ماه دیگه ابز تشریف میبره پیش دخترش ۷ ماه نمیاد

میخوام خونه رهن کنم ولی اینقور هول هولکی نمیشه. یه فکری به سرم زد هرچی طلا و پس انداز و ماشین و.. دا ...

اره خونه بخر 

واسه آینده ات هم بهتره 

حتی ماشین ارزونتر سوار شو 

پولشو بذار واسه خونه 

اجاره کردن  خونه 

پول حروم کردنه

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا هنوز گرمهتازه مادرشوهرم یه ماه دیگه ابز تشریف میبره پیش دخترش ۷ ماه نمیاد

چقدرررر عالی نبود مادرش خ خوبه چه موقعیت خوبی

تنها بشه درست و منطقی فکر میکنه نه که الان دورش کردن هزارتا چیز بهش یاد میدن

امید داشته باش خدا تنهات نمیزاره 

اره خونه بخر واسه آینده ات هم بهتره حتی ماشین ارزونتر سوار شو پولشو بذار واسه خونه اجاره کردن خونه ...

کلا باید بیخیال ماشین شم چون پس اندازم اونقدری نیست.

منم مثل شوهرم ظاهر بین شدم انگار ماشین برام‌مهمتر از خونه‌ست

نه فقط میگم میخوام برم فعلا کلید رو بهت تحویل نمیدم چون یه سری وسائلم تو خونه مونده بعدا میام میبرم

نه اینو نگین که یه سری وسایلم مونده بعدا میام میبرم. اینجوری قبح جدایی شکسته میشه. بگید فعلا تا وقتی تکلیفمونو مشخص نکردیم از هم دور بمونیم.

اینجوری خیلی بهتره‌

کلا باید بیخیال ماشین شم چون پس اندازم اونقدری نیست.منم مثل شوهرم ظاهر بین شدم انگار ماشین برام‌مهمت ...

نه ماشینو همیشه میشه  خرید 

با وام بعدا میخری

ولی خونه سرمایه ی امن تریه 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
استارتر عزیزم اون روز که خاله و مادر شوهرت اومدن دقیقا چه رفتاری باهاشون داشتی؟

عصبانی بودم چون هم تازه دعوا کرده بودیم هم کاملا سرسزده اومدن شاید یک ساعت قبل زنگ زدن گفتن میایم تو رفتارمم زیاد خشرو نبودم باهاشون چون با خالش از همون زمان سفر قهر بودم