2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 36825 بازدید | 1060 پست
ارهو میترسم از خبرهای سوسایدی که میادمخصوصا که اون رزیدنت ارتویی که فوت شدن تو ویسی که ازشون پخش شد ...

ترسم داره واقعا

سویساید اقدام لحظه ای هست…

ولی به نظرم همین که گفتی همسرت با دوستش رفته بیرون یعنی روحیه‌ش از قبل بهتره

رابطه شما هنوز خیلی کار داره تا به بن بست برسه

فقط میدونم که اگه کار به جاهای باریک برسه کلی پشیمونی میمونه برای شوهرت و خانواده‌ش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
هستیم عزیزم. پیامها رو خوندی؟ سوال پرسیدیم غداتو قشنگ میخوری؟ آب و سبزی و میوه میخوری؟ خودتو رها نکن ...

شما چقد مهربونی من همیشه میبینم که میای نظر میذاری و چقدر دلسوزی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ناراحت نشو ولی شوهرت عادت کرده توی سختی ها مادرش براش تصمیم بگیره الان هم قطعا مدام زیر گوشش ب ...

اره متاسفانه خودش اراده نداره از خواهرشم حرف شنویی داره حیف من ارتباطی با خواهرش ندارم😔

جواب امتحانش کی میاد؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره متاسفانه خودش اراده نداره از خواهرشم حرف شنویی داره حیف من ارتباطی با خواهرش ندارم😔

من حس میکنم خواهرشم بهت حسادت میکنه 

فک میکنم تو از لحاظ قیافه از همه ی خانم هاشون سر تری 

خار شدی رفتی تو چشمشون

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

میگم بنظرتون ممکنه بیاد از بیرون سر بزنه ببینه ماشینتون هست یا چراغ روشنه و خیالش راحت بشه هستی؟ 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اصلا هر کی مقصرنباید که تنش و تفرقه ایجاد کننباید بزرگتری کنن و اختلافات رو حل کننخیلی حرفای بدی زدن ...

اخه اصلا مقصرم نیست 

میدونی خیلی خانواده ها هستن از شدت دوست داشتن زیادی بچه هاشون باعث این مشکلات میشن 

الانم مادرشوهر ایشون طاقت دیدن حال بد و پریشون پسرشو نداره و الان فقط فک میکنه راه درست تیکه انداختن و دور کردن این دو نفره 

دیگه نمی‌دونه ب فرض جدا کردنشون چ تضمینی هست حال پسرش بدتر نشه تو چنین موقعیتی باز مادر شوهر میاد سراغ ایشون 

اینا از روی دوس داشتن زیادی دارن زندگی پسرشونو خراب نیکننن فقط همین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

زن سالاری حدی داره.‌پدرشوهر حتی زنگ نزد بگه چی شده بیاین شورا کنیم حل بشه اینا چرا اینطورن!؟

شما چقد مهربونی من همیشه میبینم که میای نظر میذاری و چقدر دلسوزی

قربونت برم عزیزدلم🥺❤️شما خوبی منو خوب میبینی دلم انگار توش خنجر میکشن دلم میسوزه جوونن 

باید اومده باشه

کاش میشد متوجه بشین قبول شده ایا شاید خدای نکرده نمره شون کم شده بدیدنتون نیامدن حالشون خوب نیست شاید

نمیدونم واقعا ایده آلشون از عروس خوب چیه؟ چی میخوان دیگه؟ 

من شمارو نمیشناسم کامل عزیزم ولی با همین شناخت نصفه نیمه ای که دارم، معتقدم اینا دارن بد کفران نعمت میکنن و خدا هم بد میزاره تو کاسه شون... آنقدر خوب و مهربونی که حتی اینجا، با وجود اینکه مارو نمیشناسی و هیچی بین ما نیست انقدر خوب و دلسوز رفتار میکنی... وسط حال بد و قلب شکستد یکی میاد سر خوش یه سوال درسی یا پزشکی میپرسه با روی خوش و کامل و دقیق جواب میدی، هزار بار ازت در خواست تصویر داشتم با روی باز دادی، ببین دیگه با آدمی که دوستش داری و نزدیکته و میشناسی چقدر مهربون و گشاده قلبی.. مشت نمونه خرواره دیگه.. چه اینجا چه کاربری قبلیت دیدم یکی اومده بهت توهین کرده یا سوال بیجا پرسیده حتی پیامشو ریپلای نکردی و با رامش از کنارش گذشتی.... از تموم چیزایی که ازت میدونم و میتونم اینجا لیست کنم، فقط اینو بهت میگم که تو یه دختر کامل و عزیزی.. اگه مسئله ای هم هست از اوناست نه تو.. 

ببین عزیزم 

همین رو میگم اصلا هر اتفاقی هم بینتون افتاد اصلا از کسی از خانوادش کمک نخواه. از کجا می‌دونی مثل مادر شوهرت نباشن بعدا همین ها رو بخوان بر علیه خودت استفاده کنن. 

عزیزم خیلی خیلی باید قوی باشی 

فکر کن تمام مشکلات رو باید تنهایی حل کنی

شوهرت شرایط بحرانی داره و قد تو قوی نیست. 

تو هم باید مرد خونه باشی هم زن‌ .

ی زن قدرتمند اول از همه

قلمرو زندگیش رو مشخص می‌کنه. نه با دعوا و قطع ارتباط. با کار کردن روی شوهرش که بتونه تنها نقطه امن زندگیش باشه . فقط با قدرت و سیاست میتونی جلوشون وایستی اصلا نباید کم بیاری. اون مرد الان شوهر توئه و در اصل هیچ کس نباید حق داشته باشه شما رو از هم جدا کنه. مگه خودت تصمیم بگیری بری. 

به نظرم قافیه رو نباز 

بچه ها من نمیدونم چطور شد قدرتم رو روی شوهرم از دست دادم موقع دوستیمون همه چیز دست من بود هرچی میگفتم حرف من بود نمیدونم بعد ازدواج خیالش راحت شد یا افسردگی خودم بود چی شد افسار زندگیمون از دستم در رفت

نمیدونم واقعا ایده آلشون از عروس خوب چیه؟ چی میخوان دیگه؟ من شمارو نمیشناسم کامل عزیزم ولی با همین ش ...

میدونی بعضیا انقد تحقیر میکنن انقد دست کم میگیرن که حتی خود ادم باورش میشه که چیز خاصی نیست و جایگاه خاصی نداره!

برادر من این رفتار رو با همسرم داره

خیلی شغلش و رشته‌ش و جایگاهش رو پایین میگیره در صورتیکه از نظر همه خیلی تو چشم هست و بالاست

دلیلشم اینه که دوست نداره کسی از خودش بالا بزنه

باور کن اگر استارتر یه لیسانس ساده داشت و هرچی میگفتن سرش رو بالا نمیاورد انقدر دوستش داشتن و ایده آلشون بود!