خواهشا اگر میخواین بگین تاپیک دروغه کامنت نذارین. من این تاپیک رو برای کسایی که در جریان تاپیکهام هستن میذارم.
شوهرم دانشجو یکی از تخصصهای جراحی داره جزو شاگردهای اول هم هست و همیشه بالاترین نمرات رو میگیره، بعد یکسری از اساتید بنا به دلایلی ازش خوششون نمیاد و منتظر بهونه بودن شوهرم دو ماه پیش یکی از ازمونهاشو مسوفته و از اون به بعد جراحی دستش ندادن انجام بده. بعدش شوهرم دچار یه مشکل روحی شد به خاطر فشار ناشی از این اتفاق الان حالش خوبه و برگشته سرکار. امروز رفته بود به یکی از اساتیدش سلام کرده جواب داده سلام و زهرمار جلو پرستارها و مریضها بعدم که رفتن اتاق عمل میگه عملی که دوسال پیش بهم اعتماد کردن و دستم دادن امروز نداده دستم گفته مگه میتونی انجامش بدی. کل اعتماد به نفسش رو خورد کرده بودن.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انقد از قضاوت میترسم... ولی همچین چیزی محتملهمادر شوهره یه کلمه نمیتونست بگه بسه دیگه؟
چطور وقتی حالش برای مریضی پسرش بهم ریخته و آشفته ست حواسش هست چطور جواب بده و میتونه در حالی که ستاره زنگ زده بگه هیجان منفی برای پسرم بده و تلفنو قطع کنه تا خراشی گوشه دل پسرشو آزار نده اما برای استارتر این همه هیجان منفی و دل شکستگی و استیصال لابد خوبه؟حتما همش هم جالب و مثبتِ! منم از قصاوت می ترسم اما واقعیت رو میشه دید دیگه... سه نفر به یک نفر....یکی از صفات خدا حق المبین است چوب خدا صدا نداره بچه ها حالا ببینید. مظلوم کشی رو به حد اعلا رسوندن، وقتی انسان ناتوان میشه در برابر ظلم خدا خودش میاد وسط.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
خیلی خیلی عجیبه واقعا هزار تا شاخ روی سرم سبز شده از وقتی اینو خوندم چقد باید به یه فامیل درجه ۲ مید ...
شوهری که ببخشید دوستان دو ساعت پیش بغل خانمش بخوابه دستپختشو خورده در چند ساعت انگار یک رهگذر یا بقال سرکوچه ست که انقدر بی تفاوت، نگفته خاله دهنتو ببند باید اول دهنتو بشوری بعد اسم خانم منو بیاری اصلا چیه حرف مفت میزنی که خاله بره تو فامیل بگه جوری از خانمش دفاع کرد کم اوردم اولین جایی که بساطمو جمع کردم اونجا بود چقدر خانمشو دوست داره نه اینکه حالا بره حرفهای چرت بزنه
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست