2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 27255 بازدید | 771 پست
مهم تر از اینکه ابان در خلوت بیاد جلو اینه که در جمع بقیه رو سرجاشون بشینهمرد اگر مرد باشه مرد اگر پ ...

واقعا عجیبه بری خونه خواهرزادت هرچی از دهنت دراد به زنش بگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره وااا برای منم خیلی عجیب بود.. بقیه هم وایسن نگات کنن امیدوارم خدا جوابشو بده

دقیقا انگار نه انگار خونه استارتر بوده خاله خودش صاحب خونه میدونسته، خاله هم خودش دخالت میده😕

واقعا عجیبه بری خونه خواهرزادت هرچی از دهنت دراد به زنش بگی

خیلی خیلی عجیبه 

واقعا هزار تا شاخ روی سرم سبز شده از وقتی اینو خوندم 

چقد باید به یه فامیل درجه ۲ میدون داد ؟😑😑😑

چقدر باید اون شوخر هویج باشه که نزنه دندونای اون سلیطه رو خورد کنه 

اسی واقعا خدا بهت تحمل بده در برابر این قوم واین شوهر ناکافی و بچه ننه

انقد از قضاوت میترسم... ولی همچین چیزی محتملهمادر شوهره یه کلمه نمیتونست بگه بسه دیگه؟

دقیقا خدا فقط میدونه ، ولی خب یکم عجیبه دخالت خاله. شاید خیلی قبولش دارن و بهش رو دادن

خیلی ممنونم عزیزم. من خیلی عمیق از دست مادرشوهرم ناراحت شدم جوری که خیلی از خوبیاش دیگه به چشمم نمیا ...

دور امیر شریفی 

اون برتری شدید و کارشناس جذب شوید که عالیههه

میشه برای قبولی دانشگاهم صلوات بفرستی ؟ 
انقد از قضاوت میترسم... ولی همچین چیزی محتملهمادر شوهره یه کلمه نمیتونست بگه بسه دیگه؟

چطور وقتی حالش برای مریضی پسرش بهم ریخته و آشفته ست حواسش هست چطور جواب بده و میتونه در حالی که ستاره زنگ زده بگه هیجان منفی برای پسرم بده و تلفنو قطع کنه تا خراشی گوشه دل پسرشو آزار نده اما برای استارتر این همه هیجان منفی و دل شکستگی و استیصال لابد خوبه؟حتما همش هم جالب و مثبتِ! منم از قصاوت می ترسم اما واقعیت رو میشه دید دیگه...  سه نفر به یک نفر....یکی از صفات خدا حق المبین است چوب خدا صدا نداره بچه ها حالا ببینید. مظلوم کشی رو به حد اعلا رسوندن، وقتی انسان ناتوان میشه در برابر ظلم خدا خودش میاد وسط.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خیلی خیلی عجیبه واقعا هزار تا شاخ روی سرم سبز شده از وقتی اینو خوندم چقد باید به یه فامیل درجه ۲ مید ...

شوهری که ببخشید دوستان دو ساعت پیش بغل خانمش بخوابه دستپختشو خورده در چند ساعت انگار یک رهگذر یا بقال سرکوچه ست که انقدر بی تفاوت، نگفته خاله دهنتو ببند باید اول دهنتو بشوری بعد اسم خانم منو بیاری اصلا چیه حرف مفت میزنی که خاله بره تو فامیل بگه جوری از خانمش دفاع کرد کم اوردم اولین جایی که بساطمو جمع کردم اونجا بود چقدر خانمشو دوست داره نه اینکه حالا بره حرفهای چرت بزنه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

چطور وقتی حالش برای مریضی پسرش بهم ریخته و آشفته ست حواسش هست چطور جواب بده و میتونه در حالی که ستار ...

خدا تو اینجور مسائل دخالت نمیکنه

برای خودم عین همین پیش اومده و دیدم قلبمو شکوندن و زندگمیو به آتیش کشوندن و رفتن و خداشاهده که من مظلوم ترین بودم....

خدا کجا بود اون موقع ؟

خیلی خیلی عجیبه واقعا هزار تا شاخ روی سرم سبز شده از وقتی اینو خوندم چقد باید به یه فامیل درجه ۲ مید ...

ببین این خونواده انقدر عجیبن انقدر عجیبن.

خودشون رو علامه دهر میدونن من هر وقت میرفتم شهرشون تعجب میکردم.

شاید فکر کنی فقط خاله هان ولی زندایی ها هم همینن بعد میشینن بهم سیاستم یاد میدن. همو تحویل میگیرن.