سلام عزیزم ❤️ اصلا دلت نگیره ، اگه شوهرت تو رو از دست بده ، مطمئن باش که بازنده اونه
این اتفاق یه تلنگری بود عزیزم که بهت یاد بده ورود و خروج خاله ها و مادرشوهر رو کنترل کنی
این چند وقت اخیر خیلی لیلی به لالای شوهرت گذاشتی ، بیشتر از ظرفیتش براش خرج کردی
مگه نمیگی مادرشوهر و خاله هاش ، شوهراشون رو مثل موم تو دستشون کنترل میکنن ، خودت هم باید این کارو بکنی ، شوهرت از اوناس که همه چی رو باید بهش بگی تا انجام بده
حتما بهش بگو هر کی بخواد بیاد خونتون از قبل بهتون زنگ بزنه ( به پدر و مادرش بگه هر وقت خواستن نمیتونن بیان باید زنگ بزنن و اجازه بگیرن )
من کاربری قبلیت رو هم دنبال میکردم ، یادمه همسرت اون موقع خیلی تو کفت بود ، چند بار خواستگاری کرد و قبول نکردی چون هنوز درامد نداشت
تو نه مهریه ای گرفتی ، نه خونه ای به نامت زدن نه ماشینی ، پس حق ندارن اصلا حرف بزنن هر کاری کردن واسه پسر خودشونه
بعد تازه درامد تو خیلی خیلی بیشتر از شوهرته ، تو مستقلی اون هنوز از جیب باباش میخوره
اصلا دلت نگیره ، میدونی چیه اینا باید یه عروس سلیطه عین خودشون گیرشون بیفته که کلی سکه و خونه بگیره و دهنشون رو صاف کنه تا بفهمن
تو خیلی مهربون بودی براشون ، میدونی یه اشتباهت این بود که باید برای حفظ ظاهر هم که شده جلوی اینا خانواده خودت رو بالا میبردی که خالش برنگرده بهت بگه تو جایی رو نداری و فلان
باید حمایت برادرت و نگه داری ، یادته شوهرت سر مراسم پدرت فک کنم با داداشت دعواش شد و خیلی راحت گفت من دیگه پامو نمیذارم خونه شما و تو هم ارتباطت رو به خاطر شوهرت با داداشت کم کردی؟؟!!
الان این همه خالش توهین کرد بهت ، تو هم حق داری عین شوهرت رفتاری کنی و بخوای ارتباطت کم بشه
به شوهرت بگو که از این به بعد حریم شخصی تون رو برای هیچ کس بازگو نکنه ، هیچکی از مشکلاتتون خبر نداشته باشه
مادرش بفهمه میذاره کف دست خواهرش و بقیه ، خواهرش که مطمئناً ذوق میکنه شما دعوا کنین
شوهرت باید جلوی بقیه نازت رو بکشه ، همه بفهمن رابطه تون مستحکمه