2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 11980 بازدید | 374 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی مطمئنم قدرت و شهامت و پیدا کردی

فردا اول با یه مشاور صحبت کن بعد زودتر وسایلت و جمع کن برو خونه مادرت شجاع باش 

یه پیام یده به شوخرت ک از خونش رفتی و دیگ تحت هیج شرایطی جوابی بهش نده تا یه مدت

نه اون حداقل حفظ ظاهر میکنه ۴ تا خواهرن مادرشوهرم و خواهر کوچیکشون در ظاهر بهترن خواهر بزرگا سلیطه ب ...

شما سعی کن زندگی عادی همیشه رو داشته باشی سرکار برو و کاملا فکراتو کن از همه جهات  امیدوارم هر چی به صلاح خودتو و ایندته برات پیش بیاد

نه اون حداقل حفظ ظاهر میکنه ۴ تا خواهرن مادرشوهرم و خواهر کوچیکشون در ظاهر بهترن خواهر بزرگا سلیطه ب ...

عزیزم شما ماشالا سنتون کم نیست که زبون نداشته باشی ماشالا خانم دکتری هستین محکم بگو بهشون بگو زندگی و روابطمان به خودمون مربوطه نه هیچکس دیگه 

بگو بابت تهمت‌های بی جا و زشتی که زدین به خدا واگذارتون میکنم و بگو منتظر بشین و ثاتیرشو تو زندگی خودتون و بچه هاتون ببینین چون هرگز نمیبخشمتون 

وای  اصلا از مادر شوهرتون با این تحصیلات چنین انتظاری نداشتم که بشینه خاله هی شر و ور و دخالت کنه عجبا 

عزیزم حتما و حتما شرط خونه مستقل رو هرگز ازش کوتاه نیا 

اما ان شاء اله که همسرت بتونه مستقل بشه چون متاسفانه اینجوری بزرگ شده و خیلی براش سخته و ممکنه از پسش بر نیاد  

من میگفتم شوهرم تنهاست اینجا اینا انها فامیلاشن

عزیزم این یکی از شروط هست برای داشتن زندگی آرام‌تر 

که اکثریت بعد از ازدواج دور فامیل رو خط میکشن مگر در عروسی و خانه پدر بزرگ هم رو ببینن چند ماهی یبار یا سالی یکی دوبار نهایتن 

آدمها هر چی سرشون تو زندگی خودشون باشه و به کسی اجازه ورود به زندگیشون ندن به خدا راحتترن 

فامیل و دوست و همه کس میشه همسر 

خاله شوهرت یه حرفی زد میره سر زندگیش دود این حرفاش رفت تو چشم شما و همسرت برای همین بخاطر حرفای مفت بقیه زندگیتون خراب نکن اونا برای شما دل نمیسوزونن، از خداشونه شما بری و حتی دوستدارن خدایی نکرده جدا بشید وگرنه چرا همیشه تیکه میندازن دلت بسوزونن برای همین بفکر خودت باش به حرفای اونا اهمیت نده،خودت و همسرت فقط بسنج اونم الان شرایطش بده و‌خودتون بهتر میدونید هنوز اون آدم قبلیه نشده و مریضه

و خوب فکر کن هیچ کس نمیتونه قطعی بگه از خونه بری وضع بهتر میشه و یا بدتر میشه برای همین خوب دقت کن ولی کار برسه به خانواده اوضاع بد میشه فعلا بازم صبوری کنید

خدا ازشون نگذره،  کارای خودشون رو نسبت دادن بهت، 

نمیدونم چی بگم،  حالا میشینن چقدر شوهرت رو شستشو مغزی میدن، خدارو شکر تو هم چیزی کم نداری از خانمی،  باهاشون دهن به دهن نشو واگذار کن بخدا

خدایا شکرت
باورت میشه انگار بدش نیومده بود.میگفت کفویت خیلی مهمه الان فهمیدم به هرکیم بخواد ازدواج کنه میگم این ...

وااای ماادر جاان خواب میبینم😭اینااا چیه گفتن... خدا لعنت ‌کنه آدم هرزه زبان و بدگوی رو. رو آبرو تو دست گذاشتن!!؟؟ دیگه جیزی نبود! اون خاله فضول بده اومده؟؟  دست همسرتون درد نکنه البته چون دارو میخوره آرامش داره داروها ایتطوری شل ول میکنن نمیتونه حتی دفاع کنه. بگو عزیزم نه اون اقای دندانپزشک که ده ها اینطوری خواهان داشتم.اماازخدا بترسیدمثلا مومن هستین شما. با هم ازقبل حرفهاشونو هماهنگ کردن اومدن وگرنه کدوم خاله ای حتی جراات این حرفها رو داره! گفته خواهرش بگه اینم با سکوت و گاهی حرف تایید کنه. پس اون سفر و خریدها... آب دادن به قربانی قبل ذبح بوده انگار اب سرد ریختن روم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اکثر چیزایی که بهت گفته خالش شوهرت بهشون رسونده دیگه

دقیقا🥺وگرنه خواستگار قبلی و حزئیات اشنایی قبل عقد و میزان نعاشرت شگا رو از کجا میدونن اینا. اماا چقدر نوکیسه ان . خونه ما دادیم ماشین ما دادیم! مگر تو دادی پررو. پدرش بهش داده ضمن اینکه باید میداشت نداشته لوس و ننر و بی دست و پا بار اومده بقیه جور کشیدن.اما کاش مردبار میومد

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست